Пишав максимум 500. И што се правиш наудрен кога знаеш дека во секое време можеме да се собереме барем 5 автобуси за кајк вас или за било каде :wink:Кој 500 бе , вие дали 100 ке дојдите:nesvest:
Божем еднаш сме дошле 500 души на фудбал во Битола...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пишав максимум 500. И што се правиш наудрен кога знаеш дека во секое време можеме да се собереме барем 5 автобуси за кајк вас или за било каде :wink:Кој 500 бе , вие дали 100 ке дојдите:nesvest:
Пишав максимум 500. И што се правиш наудрен кога знаеш дека во секое време можеме да се собереме барем 5 автобуси за кајк вас или за било каде :wink:
:tv:Пишав максимум 500. И што се правиш наудрен кога знаеш дека во секое време можеме да се собереме барем 5 автобуси за кајк вас или за било каде :wink:
Нема што да не чекатње во сабота. Може да не чекате во недела ако влеземе, во сабота одиме на ФУДБАЛ!!!:tv:
Ве чекаме сабота дечки,имате 500 карти вие и 200 за Пирати, колку ќе дојдите е ваше !
Се надевам Вардар ќе биди финалист, и ќе покажиме уште еднаш во Македонија шо е вистинско ДЕРБИ.
Нема што да не чекатње во сабота. Може да не чекате во недела ако влеземе, во сабота одиме на ФУДБАЛ!!!:tv:
Ве чекаме сабота дечки,имате 500 карти вие и 200 за Пирати, колку ќе дојдите е ваше !
Се надевам Вардар ќе биди финалист, и ќе покажиме уште еднаш во Македонија шо е вистинско ДЕРБИ.
ја сум свирката ако може да се одложи + да побараме ракометот да се одложи за 8.30 така фудбалот би завршил во 18.20 и одма би тргнале за битола...
)) . Интер ми е на 25 место, а Вардар на прво. од 2 до 24 нема никој... Ја само мислење си кажав многу јасно дека ФК Вардар е побитен и од свирка и од интер и од Мк. репрезентација...газење Куманово немаат веќе играчи спонзорите им одкажаа да видат како беше кога се смееа за Борец само газење за мршите
Ни мене не ми се допаѓа али мислам дека не прави и некоја голема разлика ова на бројноста на Комити, ако некој сака да дојде ќе најде начин.... И со 500 и со 100 Комити победуваме !! Ме бендисува тоа само одбрана екипа.:zlo:ПО ФУДБАЛОТ, ОДБРАНА ЕКИПА ОД 200 ЛУЃЕ ЗАМИНУВА КОН ЖЕЛЕЗНИЧКА И СО ВОЗ ОДИМЕ НА РАКОМЕТ ВО БИТОЛА, РК ВАРДАР- МЕТАЛУРГ, ПОЛУФИНАЛЕ, КУП.
КОМИТИ СКОПЈЕ !
Искрено мене бар не ми се допаѓа идеава, ако не се лажам на наше барање е преместен натпреварот на ФК од 13 часот....
:pos2::pos2::pos2: Ај само за убо да си идитеНи мене не ми се допаѓа али мислам дека не прави и некоја голема разлика ова на бројноста на Комити, ако некој сака да дојде ќе најде начин.... И со 500 и со 100 Комити победуваме !! Ме бендисува тоа само одбрана екипа.:zlo: