- Член од
- 11 мај 2008
- Мислења
- 3.358
- Поени од реакции
- 7.343
Одмори бе, младичу! Многу ни е гајле на нас колку публика имал Пелистер.Другар ама Пелистер игра со СРЦЕ И СО НАД 5000 ПУБЛИКА шо то Вардар го нема (без навреда)
Одмори бе, младичу! Многу ни е гајле на нас колку публика имал Пелистер.Другар ама Пелистер игра со СРЦЕ И СО НАД 5000 ПУБЛИКА шо то Вардар го нема (без навреда)
Ѕвер е Темелковски:pos2: само ме чуди што не доби шанса у Металург или Вардар..Си останавме на традицијата барем еднсаш да не плеснат Тинекс пролет во сезоната, и нормално на домашен терен. Вардар-Тинекс 23-25...
Битно ние ќе го победиме Гумерсбах :tv:
Ајде им простувам, и онака ја загубивме битката. Бтв во среда имаме меч со Металург (13 април).
Јас да сум би му дал една шанса во ВардарЅвер е Темелковски:pos2: само ме чуди што не доби шанса у Металург или Вардар..
Се најавува бројка од 150 Комити али незнам колку ке се оствари бидејки баш тој ден се паѓа Велигден!дали ќе се оди за Гумерсбах?
кога се игра точно на 23 или 24 април,иначе и во германија е велигден тој викенд?!имам намера и јас да одам тамуСе најавува бројка од 150 Комити али незнам колку ке се оствари бидејки баш тој ден се паѓа Велигден!
Незнам зошто сакаш да шириме омраза меѓу нас? Тоа претходно со Интер беше моја работа али сеа не претерувај,јас човечки се извинив поради таквата одлука али вие продолжувате по ваше!Штета што нема да можеш да дојдеш, Интер имаат припреми...![]()