Клип од мобилен ако снимал некој а официјален нема да има ни слики ради џандарите што не пуштаа да се снима!Комити браво за она во Куманово, особено за Јас те ебам Србијо и затињање уста на тоа селјаците кој што не знаат каде живеат и која е нивна држава. Браво и за јакото гостување и јаката бројка (според ваше кажување). Чекаме клип да видиме што било
па добро де може срби биле тие шо навијале за србијаШто имаме против Србија???
Едноставно имаме против оние кои се Македонци а живот даваат за Србија. Да не пастирам линк да видите како дел од Кумановчани на дуелот Македонија-Србија во мал фудбал навиваат за Србија
Тие се КумановоЦрвенаЗвезда.Тоа се граѓани на Куманово кои како група одат на натпревари на Звезда,а мислам дека не се заедно со Кумани на трибина.па добро де може срби биле тие шо навијале за србија
а инаку може ли некој да ми објасни кои се тие куцз?
гледам цел охрид летото беше ишкртан со тоа. стварно сељачка ствар!
како делуваат тие? срби ли се?
група ли се организирана? навијаат ли за некој клуб? одат ли на црвена ѕвезда? :nesum:
Kратко и јасно, тие се срам за Куманово и за цела држава!па добро де може срби биле тие шо навијале за србија
група ли се организирана? навијаат ли за некој клуб? одат ли на црвена ѕвезда? :nesum:
Каков голем број друже, во голем број се на фејсбук, мајспејс и слични вакви сајтови. Нивните браќа од Партизан исто така не заостануваат со бројката, пред 3 години на Градски против Вардар едвај 20 луѓе се собраа Читај на форумов и ќе си помислиш дека милиони ги има...па добро де може срби биле тие шо навијале за србија
Ne moze tuku sigurno imase od srbija lugje kako sto imam razbrano neso si se druzt tie srbomancinjata od Ku i od srbija zvezdasite pa taka tie so salovite Srbija se pravi srbi ali ako bas mi se napraj kejf sto se peese taka zal mi e zosto ne dojde do incident so niv da jadea kjutek ko magarinja zasluzvaat site takvi takov odnos NIKOJ NE SMEE DA NOSI OBELEZJE NA TUGJA DRZAVA I DA VELICI DRUGA NACIJA SE ZNAE KOJA DRZAVA E OVAA I KOJA NACIJA MORA DA SE SAKA!!!па добро де може срби биле тие шо навијале за србија