Фан клуб - РК Вардар

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.718
Поени од реакции
1.123
А нешто од утакмицава со Куманово нема слики и видео ????

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Едвај ја чекам утакмицава, да видат што ќе биде, болен сум од предходното гостување ама ова не се пропушта, пиратчињата не знаат што ќе им се задеси :vozbud:

Член од
9 ноември 2009
Мислења
326
Поени од реакции
56
Комити браво за она во Куманово, особено за Јас те ебам Србијо и затињање уста на тоа селјаците кој што не знаат каде живеат и која е нивна држава. Браво и за јакото гостување и јаката бројка (според ваше кажување). Чекаме клип да видиме што било

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.080
Комити браво за она во Куманово, особено за Јас те ебам Србијо и затињање уста на тоа селјаците кој што не знаат каде живеат и која е нивна држава. Браво и за јакото гостување и јаката бројка (според ваше кажување). Чекаме клип да видиме што било
Клип од мобилен ако снимал некој а официјален нема да има ни слики ради џандарите што не пуштаа да се снима!

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
Што имаме против Србија???
Едноставно имаме против оние кои се Македонци а живот даваат за Србија. Да не пастирам линк да видите како дел од Кумановчани на дуелот Македонија-Србија во мал фудбал навиваат за Србија :tapp:
па добро де може срби биле тие шо навијале за србија

а инаку може ли некој да ми објасни кои се тие куцз?
гледам цел охрид летото беше ишкртан со тоа. стварно сељачка ствар!

како делуваат тие? срби ли се?
група ли се организирана? навијаат ли за некој клуб? одат ли на црвена ѕвезда? :nesum:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Абе мечов требаше и сега да биде во Борис Трајковси. Ја мислам дека ќе има народ а нема да има доволно карти за утре.

Бавариа

ГЕМИЏИЈА ОД ВЕЛЕС
Член од
16 март 2010
Мислења
189
Поени од реакции
10

група ли се организирана? навијаат ли за некој клуб? одат ли на црвена ѕвезда? :nesum:
Тие се КумановоЦрвенаЗвезда.Тоа се граѓани на Куманово кои како група одат на натпревари на Звезда,а мислам дека не се заедно со Кумани на трибина.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
КУЦЗ ти се уствари тие србомани, повеќето се мали деца.
Пред некој пола саат слушам имало некој инцидент меѓу Кумани и КУЦЗ.

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343

Kратко и јасно, тие се срам за Куманово и за цела држава!

П

Паспарту

Гостин

Каков голем број друже, во голем број се на фејсбук, мајспејс и слични вакви сајтови. Нивните браќа од Партизан исто така не заостануваат со бројката, пред 3 години на Градски против Вардар едвај 20 луѓе се собраа :icon_lol: Читај на форумов и ќе си помислиш дека милиони ги има...

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095

Ne moze tuku sigurno imase od srbija lugje kako sto imam razbrano neso si se druzt tie srbomancinjata od Ku i od srbija zvezdasite pa taka tie so salovite Srbija se pravi srbi ali ako bas mi se napraj kejf sto se peese taka zal mi e zosto ne dojde do incident so niv da jadea kjutek ko magarinja zasluzvaat site takvi takov odnos NIKOJ NE SMEE DA NOSI OBELEZJE NA TUGJA DRZAVA I DA VELICI DRUGA NACIJA SE ZNAE KOJA DRZAVA E OVAA I KOJA NACIJA MORA DA SE SAKA!!!
Inace za incidenot megju kumani i kucz nz ako znae nekoj da kaze, bi gi podrzal Kumani kako grupa koja si ja saka MAKEDONIJA

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.718
Поени од реакции
1.123
А што изби ли некој инцидент помеѓу кумани и тие куцз ???? па таму неможе човек да познае дали оди во Ниш или Призрен на се личи освен на македонски град не :S

Kajgana Shop

На врв Bottom