Фан клуб - РК Вардар

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Победа на Вардар денеска во натпреварот со куманово со повеќе од 10 гола разлика.Ракометарите си одработија еден полесен тренинг,имав можност да ја гледам утакмицава и можам да кажам дека средниот бек Пејовиќ,левиот бек Надовеза,и двајцата новодојдени Араповиќ и Резничек,заедно со Борко и Даскаловски,и крилото Продановиќ,во 6то-то коло ке го разбијат Металург. Пејовиќ каков зглоб има лелелеле типот не е нормален. :))
Кумани беа ?

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.339
Поени од реакции
5.370
Прекинавме да одиме на ракомет одамна...Се иде на "дерби" утакмици само со Металург за жал!:kesa:
Се гледа дека сте дерби навивачи !!! одите само на 2 утакмици годишно !!! Па после кажвате за другите... дрн дрн јариња
После немој да кажвате дека сте "најдобри" :smir:

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Се гледа дека сте дерби навивачи !!! одите само на 2 утакмици годишно !!! Па после кажвате за другите... дрн дрн јариња
После немој да кажвате дека сте "најдобри" :smir:
А Чкембари на колку гостувања на РК и ФК Пелистер годишно одат? 3- 4 максимум. Навивачи за домашни утакмици. Затоа ќути си најубаво. Комити барем не пропуштаат утакмица на клубот, кој им е приоритет (ФК Вардар).

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Прекинавме да одиме на ракомет одамна...Се иде на "дерби" утакмици само со Металург за жал!:kesa:
Се надевам ќе се смени тоа од следна сезона,кога ќе почне балканската лига....
Ма да реално,многу тешко е за два клуба да се иде да се навива паралелно.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.055
Де бре толку ли не сваѓате дека организирано на ракомет одиме само кога на Вардар му треба нашата помош. Не одиме заради Пирати, туку заради вардар. Поради одевме кога игравме со Пелистер потшо они ни беа конкуренти. И Тинекс Пролет да ни беа конкуренти пак ќе идевме само на тие утакмици. Не е лесно да бодриш два тима паралелно во еден викенд, пошто сите си имаат обврски. Јас едвај постигнувам да одам на фудбал па камоли уште и на ракомет. Али норално си следам што како се случува...
Бтв младиот Ангеловски сепак завршил во Куманово, али како што гледам воопшто не настапил на оваа средба..

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.075
Де бре толку ли не сваѓате дека организирано на ракомет одиме само кога на Вардар му треба нашата помош. Не одиме заради Пирати, туку заради вардар. Поради одевме кога игравме со Пелистер потшо они ни беа конкуренти. И Тинекс Пролет да ни беа конкуренти пак ќе идевме само на тие утакмици. Не е лесно да бодриш два тима паралелно во еден викенд, пошто сите си имаат обврски. Јас едвај постигнувам да одам на фудбал па камоли уште и на ракомет. Али норално си следам што како се случува...
Бтв младиот Ангеловски сепак завршил во Куманово, али како што гледам воопшто не настапил на оваа средба..
Да не е на позајмица?:raz:Па да неможе да игра против нас...

Член од
9 август 2010
Мислења
105
Поени од реакции
27
Александар Ангеловски играше цела утакмица за екипата на куманово,мислам дека даде и неколку гола не ми текнуе убаво,бев ја гледав утакмицата,а инаку сите играчи од мрк што отидоа во куманово се отидени само на позајмица.

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Победа на Вардар денеска во натпреварот со куманово со повеќе од 10 гола разлика.Ракометарите си одработија еден полесен тренинг,имав можност да ја гледам утакмицава и можам да кажам дека средниот бек Пејовиќ,левиот бек Надовеза,и двајцата новодојдени Араповиќ и Резничек,заедно со Борко и Даскаловски,и крилото Продановиќ,во 6то-то коло ке го разбијат Металург. Пејовиќ каков зглоб има лелелеле типот не е нормален. :))
Браво за постов, некако ми го крена оптимизмот, едвај ја чекам утакмицата на 14ти! :vozbud:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.055
Александар Ангеловски играше цела утакмица за екипата на куманово,мислам дека даде и неколку гола не ми текнуе убаво,бев ја гледав утакмицата,а инаку сите играчи од мрк што отидоа во куманово се отидени само на позајмица.
Хмм, едно другарче ми рече дека не играл, али ете може го помешал со некој друг. А гледам во спорт го пишува во составот, али изгледа не дал ниеден гол, освен ако не утнале нешто :)

Член од
9 август 2010
Мислења
105
Поени од реакции
27
Можно е да не дал,ама се мислам дека даде. :wink:
Сега играат во петок со Прилеп,и нареден четврток е дербито,очекувам тогаш да блесне ВАРДАР,посебо Надовеза,Пејовиќ,Резничек,Араповиќ и Продановиќ и нормално голманите да ги покажат нивните квалитети.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.075
Како сме тргнале со овој состав не ме чуди да ги тепаме и нив 4-5 разлика може и повеќе мн квалитет покажаа овие момци да ги видиме против металург :)

Kajgana Shop

На врв Bottom