igor108367
Dark Lord Sauron
- Член од
- 25 јануари 2009
- Мислења
- 2.516
- Поени од реакции
- 113
ма не мешај сега логистика разузнавање штит...како тој штит ке штити од ТОПЉ-М не знам може да уништи максимум 3 боеви глави ами другите........имаше 12 мислам е сега ако америте имаја развиена ракетна технологија нека пробаат бе имаат и они подморници кои како велат ке осети морнар додека маструбира:pos2::pos2::pos2::pos2:
па нека лансираат наеднаш...или ке чкрипи нешто![]()
Не се само 3. А и доволно е да ги попречат на пола пат. Другите ќе ги блокираат кога ќе се доближат.
Инаку барем американскиве не потонуваат како печурки. Па сега ако шкрипчат нека чкрипчат.:smir:
која логистика е важна за нуклеарен напад....посебно од подморница која се крие у тишина...чекаат наредби бе игор така работат......
Тоа е само еден дел. После треба да излезат, а никој да не ги примети. Веќе знаеме дека УСА подморниците шетаат низ цел свет без никој да ги види, барем така викаат овие русиве и кинезиве, ама можно е и да се само шпекулации.
лансирале Сателит и ајде отиде војаџер е надвор од соларнио систем срекни да бидеме????
Да лансираа. И се уште лансираат. И сите можни информации (не 100% сите ама така е зборот) доаѓаатбаш од НАСА. НАСА праќа на МАРС, НАСА поставува сателити на Јупитер, Наса планира да праќа сателити на Европа НАС ова, НАСА она јас не сум лул на вести откако сум жив да кажат нештотакво за русиве. Ти?