http://ffm.com.mk/index.php?option=com_joomleague&func=showResultsRank&layout=bydiv&p=52&Itemid=266〈=mkDobro moze li nekoj da mi kaze ili pak ako ima negde raspored na natprevari i TABELA nigde nemozam da najdam ????? Fala odnapred
Срцето ми се напни каа го чув резултатот ако веруваш баце ТасоНова победа на Тиквеш.Овој пат на гостувањето во струмица... Како во старите времиња... Беласица:Тиквеш 1:3
СО цифрата малку си преувеличил... Некаде околу 2000 најмногу 2300... Иначе Тиквеш се наметнува како еден од фаворитите иако не беше на почетокот спомнуван во тој кругИ повторно победа,во третиот првенствен натпревар 3 победа за Тиквеш. Сега падна екипата на Локомотива со 2-0. Тврд натпревар,Тиквеш ја имаше иницијативата но гостите многу умешно се затворија и се бранија. Имавме многу шанси,ама треба да се подобри малце реализацијата. Во последните 15 минути го скршивме отпорот,кога прво Пеко,а подоцна и Ването Гунев ги постигнаа головите. Во меѓувреме и Филип Петковски имаше шанса,но од самата гол линија еден играч на Локомотива ја извади топката. Имаше околу 3500-4000 гледачи,што секако е за пофалба.......................Бетер од македонски спорт сум
Седев на почетокот на трибината,и се гледаше дека цела е пна до крај. Исто така и на другата трибина имаше околу 100-150 луѓеСО цифрата малку си преувеличил... Некаде околу 2000 најмногу 2300... Иначе Тиквеш се наметнува како еден од фаворитите иако не беше на почетокот спомнуван во тој круг
Филип Петковски е солиден играч.Јас незнам само дали е премногу мрзлив или пак е уфилман.Сепак доаѓа од Работнички не од Премиер лигата.Ако не почни да работи на себе чабе му е одредениот талент што го има и големите ургенции за него
Па да де.Пак се толку... СЛушај кога ти кажувамСедев на почетокот на трибината,и се гледаше дека цела е пна до крај. Исто така и на другата трибина имаше околу 100-150 луѓе