Фан Клуб: Тиквеш Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата nzs
  • Време на започнување Време на започнување
ej a u 4-ta liga se igra li baraz za vlez u 3-ta?
Се играат бараж средби, со останатите победници во подрачните лиги на ОФС, кои се во склоп на 3 МФЛ- Јужен регион.
ОФС - Прилеп
ОФС - Велес
ОФС - Кавадарци
ОФС - Неготино
ОФС - Демир Капија
ОФС - Гевегелија
ОФС - Валандово
ОФС - Дојран
Сега незнам дали има ОФС на Демир Капија и Дојран, а во Општинските лиги, доколку некој град нема доволно клубови за организирање на лига, тие клубови најчесто настапуваат во лигата на соседниот град. Пример ФК Младост (Корешница-Демиркапијско) играат во лигата на ОФС Неготино.

Се играат бараж средби, со останатите победници во подрачните лиги на ОФС, кои се во склоп на 3 МФЛ- Јужен регион.
ОФС - Прилеп
ОФС - Велес
ОФС - Кавадарци
ОФС - Неготино
ОФС - Демир Капија
ОФС - Гевегелија
ОФС - Валандово
ОФС - Дојран
Сега незнам дали има ОФС на Демир Капија и Дојран, а во Општинските лиги, доколку некој град нема доволно клубови за организирање на лига, тие клубови најчесто настапуваат во лигата на соседниот град. Пример ФК Младост (Корешница-Демиркапијско) играат во лигата на ОФС Неготино.
e fala ti nogu,a od Kavadarci samo Tikves e

Slusam jak sponzor ke vlezel kaj vas lukoil dali e toa tocno.

Slusam jak sponzor ke vlezel kaj vas lukoil dali e toa tocno.

Нешто се планира но за да се остваре тоа најмалку втора лига ни треба а за тоа дали ќе влеземе во трета лига ич немајте гајле Бунгурот со судиите ќе направе некоја муќка или ќе купат некоа утакмица и ќе влезат на сигурни инаку коа будал би инвестирала во клуб од општинска лига.Инаку нзс де тоа за стадионот што ми го кажа пиши нешто да видиме што и како се работите и дали е вистина тоа.:salut:

od uefa ce davat pari za stadionot nas. primer,kako pred nekoe vreme na belasica stadionot se rekonstruirase? sea od uefa projavile interes za podobruvanje na nasiot stadion(i zgolemuvanje)

ti gledaj a aba i odgodina gradskoto derbi
Што има да ја гледа Аба кога може да ја гледа КК Струмица и Фк Беласица која сигурно влегува во прва лига следната година.
Какви размислувања значи...

abe luge ne se znae nisto moze i da ne vleze vo 3-ta liga bidejki se igralo baraz pa videte vie sea :baeh::baeh:

Е со кој ќе играјме бараж ебате беља со Космос од Бегниште ли???
такви екипи ако не можат да победат не знам зошто да играат фудбал...

Де бе, аман!
Лесно е да се влезе од општинска во трета, па макар и во втора лига.
Оттука почнуваат сериозните маки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom