Eric Prydz (Pryda) во Македонија на 09.08.2008

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Знае некој каде се продаваат карти во Охрид? Веројатно ќе има и на врата, 100-200 ден поскапо, што не е проблем, но би сакал да ја имам претходно купено веќе. Па ако има некој инфо нека пише. :)

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
Знае некој каде се продаваат карти во Охрид? Веројатно ќе има и на врата, 100-200 ден поскапо, што не е проблем, но би сакал да ја имам претходно купено веќе. Па ако има некој инфо нека пише. :)
Vo Kukuzen ZZ Top
i vo tobaco mislam trebit da imat

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
И знам дека има и градиште на плажа се продават, а и вечерта ќе има дечки што ќе ги продават за истата цена .

Член од
5 ноември 2007
Мислења
67
Поени од реакции
1
Абе знае ли некој зашо за журката со Eric Prydz нема ни флаери објавено, ни warm-up, ништо нема само дата и од пред некое време цена се дозна. шо е работата со таа журка донасат ѕвер диџеј а не го најавуват.... :toe::toe::toe:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.003
Датумот беше одреден уште од многу одамна, а за другите работи зошто ги нема, што знам... Да не се фокусирале премногу на концертот со Лени, па заборавиле по некој детал во врска со настапот на Прида.
Познавајќи ја современата музичка сцена Прида е потежок за донесување од Лени.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Мислам дека бабура ќе биди warm up имаше градиште на плаша плакати , само не сум сигурен,.

Член од
5 ноември 2007
Мислења
67
Поени од реакции
1
Па најверојатно превише се фокусирале на Lenny Kravitz. Дури ни на страната на авалон ништо нема информации. Иначе согласувам се со тебе дека е тешко да се донесе приц затоа шо човеко е презафатен, на 8ми ќе пушта муз у турција и одма нареднио ден тука. Слушав и од главнио на авалон дека едвај успеале да го вметнат.

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Се надевам дека Авалон нема да зезнат со журкава, инаку почнува во 22.00 со Бабура и Александар (дечкото е закон!) и потоа Прида, а за после него незнам кој ќе биде и дали ќе има некој воопшто.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.003
Слушав и од главнио на авалон дека едвај успеале да го вметнат.
Eric Prydz НЕ ПАТУВА со авион. Тоа е главната причина зошто малку гостува и сите негови гостувања се со месеци па и година дена уназад резервирани.

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
Ohrid e izlepen so plakati warn up ke se Aleksandar i Babura
jas si obezbediv karta vo tobaco a na vrata ke bidit 100den poskapa t.e. 700
poso taka bese i na play tv zurkata

HGD

Член од
16 септември 2005
Мислења
315
Поени од реакции
14
Ерик...
ТОП....Сет...Перфекција...Прецизност...

Незаборавно....немам зборови....
Утре ке уплоудирам на јутјубе ке видите...

Бегам да си легнам...

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Ерик...
ТОП....Сет...Перфекција...Прецизност...

Незаборавно....немам зборови....
Утре ке уплоудирам на јутјубе ке видите...

Бегам да си легнам...

мене не ме бендиса баш,техно многу пушташе...не беше нешо посебно шознам...

плус додаток: се продаваја фалсификат карти насекаде и ко ојдов таму ми викаат фалсификат е...абе :ija:и ај од врата 700 ден си ја платив

Член од
5 ноември 2007
Мислења
67
Поени од реакции
1
журката беше стварно повеќе од добра! Имаше некои моменти кога атмосферата беше некако.... спуштена, ама јбг, тоа ти е. останатиот дел од журката беше стварно добар. Бабура и тај александар беа за никаде (посебно бабура) ама тоа ти е, важно ерик ја направи атмосферата. Почна со минимал, па хаус, па техно, па после пак на хаус (прогресив). Поздравив се со него, ебати осеќајо!

Kajgana Shop

На врв Bottom