Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
.Е да,лани ни беа најблиску (Загреб) а за нова турнеја незнам каде би дошле некаде во близиналеелее како ја оживевте темата ... баш сеа моментално ги слушам , и моментално ја слушам песната шо ја напишал членот над мене.
Искрено, од последниот албум мислам дека нема песна шо не е уба, сите се лудница.
Туку нешо слушнав дека и годинава ќе имале world tour. Дали имате нешто појќе информаци во врска со ова?
Пошо лани не бев , ако има годинава ќе МОРА да одам

Е да,лани ни беа најблиску (Загреб) а за нова турнеја незнам каде би дошле некаде во близина![]()

)

нема веза

Алтернативци во смисла дека тераат алтернативен правец или дека има други групи како алтернатива кои се подобри?..Извинете, ама мене не ми се по ќеф. Може ќе ме ругате, ама има ехееј далеку подобри алтернативци.

На првото мислев. Има далеку подобри алтернатив рок бендови од U2. Radiohead, Soundgarden, Oasis, еден куп гранџери кои не одат без алт рокот.Алтернативци во смисла дека тераат алтернативен правец или дека има други групи како алтернатива кои се подобри?..![]()
Срамота е да ги ставиш во иста реченица Слеш и Пејџ. Пејџ растура, Слеш ми е многу искомерцијализиран и никаков. Па и виртуоз го правиш. Шо е со Бакетхед, Сатриани, Петручи?Па добро можеби и има...Но нема некои кои имаат допирни точки со У2
на пр Лед Зеппелин и ГнР....Двата големи бенда...Рок да полудиш...Пејџ и Слеш виртуози невидени....
но тоа го нема кај У2...
а сепак се едни од најдобрите на сите времиња....
Има во нив оригинал..има нешто посебно

Срамота е да ги ставиш во иста реченица Слеш и Пејџ. Пејџ растура, Слеш ми е многу искомерцијализиран и никаков. Па и виртуоз го правиш. Шо е со Бакетхед, Сатриани, Петручи?