Мажи > жени

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Добро, ти си најпаметна на свет.

Признаваме.

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Па очигледно да сите се глупи
Јас сум поканила машко да излезиме
Си поканила за тоа шо тој не сакал да излези сотебе...па како би те поканил да излезете.... а очигледно од 6 000 000 000 жители 3 000 000 000 се од машки пол и сите се глупави ... оф оф оф принцезичке мала и мила ... ај оди нашкола нек те научи ПРОФЕСОРОТ нешо паметно ....

Член од
7 април 2008
Мислења
83
Поени од реакции
1
Ете го коренот на фрустрацијата на нашата мила принцезичка кон попаметниот пол...
Детето во коешто е лудо заљубена не ја ни погледнува (камо ли да покаже спобосност да ја покани да излезат) ...

А она... она не знае како да го покани него...

Case closed.

NEXT!
Се лажиш принцезичката не верува во љубов и во убавите нешта во животот
Само тоа што го наумила го правипо секоја цена

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
На НебоТриплСикс ме потсеќаш коа замарање за манијаци. :)

Женска верзија на Небо? Или пак Небо беше женско?

Stay tuned to find out. :)

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Принцезичке па дали ти се спремаш да станиш сериски убиец :):) што толку те има разочарано (заебано) некој од попаметниот пол па неверуваш веќе во љубов и во убави нешта во животот...

Член од
7 април 2008
Мислења
83
Поени од реакции
1
Тоа „Сите се глупи“ беше наменето за женските, а по тоа колку го сфати тоа, види си сама колку си бистра.
БИСТАР НЕ БЕШЕ НАМЕНЕТО ЗА ЖЕНИТЕ ТУКУ И ЗА МАЖИТЕ И ЗА ЖЕНИТЕ

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Ако не веруваш во убавите нешта во животот зашто живееш?

А.. дека тоа што си го наумила дека го правиш по секоја цена.. го докажа веќе... колку и да биде тоа глупо, бесмислено ... и сите тие слични епитети... :tapp:

Член од
7 април 2008
Мислења
83
Поени од реакции
1
Принцезичке па дали ти се спремаш да станиш сериски убиец :):) што толку те има разочарано (заебано) некој од попаметниот пол па неверуваш веќе во љубов и во убави нешта во животот...
Сакаш да што ми има згрешено поглупавиот пол?Ништо едноставно не верувам во убави нешта и сум голем песимист

Член од
7 април 2008
Мислења
83
Поени од реакции
1
Ако не веруваш во убавите нешта во животот зашто живееш?

А.. дека тоа што си го наумила дека го правиш по секоја цена.. го докажа веќе... колку и да биде тоа глупо, бесмислено ... и сите тие слични епитети... :tapp:
Живеам затоа што им сум потребна на другите

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Деца раѓање - освен Арнолд Шварценегер у комбинација со Дени деВито,никој друг од нас не може.

Перење - коа ќе ви се расипе машината викате мајстор или мајсторка?
Nuff said.

Готвење - Геџо кој боље готвеше на канал 5,Џејми или онаа грдата Британка што пробува да го имитира.

И во Теа (женско списание) имаше рецензија за најдобри готвачи во свет,и сите до еден беа машки.

Nuff said.
Леле и тука губат :pos:

Ама не губете надеж имате шанси :smir:

Глупавата и поглупавиот
Откако се позанимаваа со стреотипот за глупавите блондинки, француските научници донесоа заклучок дека тој тип на жени имаат потенцијал да направат мажите да се однесуваат уште поглупаво од нив.

Истражувањето на професорот Тиери Мејер од универзитетот во Париз покажало дека менталните способности на мажите значително опаѓаат кога се наоѓаат во присуство на блондинка. Причината за тоа ја наоѓаат во несвесното имитирање на стереотипот за глупавите блондинки.

За да дојдат до овој заклучок, научниците им дале на група испитаници најнапред да погледаат фотографии од различни типови на девојки a потоа да решат тестови за знаење. Резултатите покажале дека поголем дел од мажите, откако ќе погледнеле слика со блондинка, паѓале на тестовите.

”Ова докажува дека луѓето соочени со стереотипови, главно се однесуваат исто како и нив. Во овој случај, блондинките имаат моќ да направат мажите да се однесуваат уште поглупаво од нив”, вели Мејер.

Извор

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Живеам затоа што им сум потребна на другите
Хмм... за момент помислив да те прашам на кои си толку потребна... али.. беше интересно ова.. сега веќе си напорна...

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Најдобри дизајнери - Мажи.

Најдобри стилисти - Мажи.

Има ли нешто во што жените се пред мажот, а да не е тоа blowjob? :hihi:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Не ми е јасно како сеуште не заклучивте дека Дик е Саша Барон Коен.
Не многу паметно од ваша страна :pos2:

Член од
7 април 2008
Мислења
83
Поени од реакции
1
Хмм... за момент помислив да те прашам на кои си толку потребна... али.. беше интересно ова.. сега веќе си напорна...
Се откажа? Значи признаваш дека жените се попаметни
Тоа и го барав од тебе еден призна друг????? Следен???????

Kajgana Shop

На врв Bottom