Ветеринарно катче

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Ве молам да ми помогнете.Прееска снема струја,а папагалот беше пуштен и сега незнам дали се удрила некаде или шо нараила,ама окото и е некако затворено.Дали ќе може да и се отвори?
Мислам самото од себе.

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
:nesvest:Чуваш женка куче и незнаеш кога смее да се пари:nesvest:

Значи ке добие. добиваат два пати годишно и тогаш е само плодна за парење. Ако незнаеш што е тоа да добие пиши ке се потрудиме да ти објасниме:uvo:

L

Lu

Гостин
Ве молам да ми помогнете.Прееска снема струја,а папагалот беше пуштен и сега незнам дали се удрила некаде или шо нараила,ама окото и е некако затворено.Дали ќе може да и се отвори?
Мислам самото од себе.
Да,и мојот папагал (Нимфа) исто така леташе и се удри и му се затвори едното окце.
И веднаш го вратив во кафезот и другиот ден му се отвори окцето.
Али ова е случај со мојот папагал Нимфа,можеби твојот,а посебно ако е помал на пример Тигрица е посериозно повреден па затоа мислам дека најпаметно ќе биде да го однесеш на ветеринар.

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Да,и мојот папагал (Нимфа) исто така леташе и се удри и му се затвори едното окце.
И веднаш го вратив во кафезот и другиот ден му се отвори окцето.
Али ова е случај со мојот папагал Нимфа,можеби твојот,а посебно ако е помал на пример Тигрица е посериозно повреден па затоа мислам дека најпаметно ќе биде да го однесеш на ветеринар.
Фала ти,но еве ја сега го отвори окцето.
А да од кога и изрони ептен малце андол во водата.

A

Auditore

Гостин
Што треба да му направам на папагалот за да биде мирен, му имам дијагностицирано синдром на камиказа и шизофренија.
Кога ќе излете да лети, ќе полети 1 метар и се зачукува во некој ѕид.
Секој ден, не свири убаво туку вришти се дере како луд, му ставам крпа врз кафезот за да престане но џабе после 2 минути пак продолжува, во темница - иста песна.
Едит: Нимфа е.
Клик
That's the mothafucka..

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Што треба да му направам на папагалот за да биде мирен, му имам дијагностицирано синдром на камиказа и шизофренија.
Кога ќе излете да лети, ќе полети 1 метар и се зачукува во некој ѕид.
Секој ден, не свири убаво туку вришти се дере како луд, му ставам крпа врз кафезот за да престане но џабе после 2 минути пак продолжува, во темница - иста песна.
Едит: Нимфа е.
Клик
That's the mothafucka..
Е алал да ти е ме изнасмеа.
Сега за проблемот:Од кога се понаша така?Може му е само период.

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
ИТНО! Кучето ми е отруено едвај се држи неможам да го водам на ветринар!
ПОМОШШШ!!!
Мораш на ветеринар! Под хитно! Што поише губиш време овде, толку помалку шанси кучето има да преживее

L

Lu

Гостин
ИТНО! Кучето ми е отруено едвај се држи неможам да го водам на ветринар!
ПОМОШШШ!!!
Мора да се однесе на ветеринар.
Имам слушнато дека јајца матени со шеќер помагале,кравјо млеко,активен јаглен од аптека исто би помогнал малку.

Член од
9 август 2008
Мислења
218
Поени од реакции
109
Мора да се однесе на ветеринар.
Имам слушнато дека јајца матени со шеќер помагале,кравјо млеко,активен јаглен од аптека исто би помогнал малку.
Кучето за жал почина бидејќи не бев во можност да го однесам на ветринар. Ќе ги имам во предвид следниве совети и веќе си обезбедив приватен ветринар и лекови бидејќи ова не ми е прв случај. Секако, контактирав со ветринар, но ми кажа дека е предоцна и дека може само да се чека.
Исто така ми преостанува и да го чекам таканаречениот „сериски убиец“, па да се сети на млекото што го пиел од мајка му.

Нека почива во мир. :nesum:

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Кучето за жал почина бидејќи не бев во можност да го однесам на ветринар. Ќе ги имам во предвид следниве совети и веќе си обезбедив приватен ветринар и лекови бидејќи ова не ми е прв случај. Секако, контактирав со ветринар, но ми кажа дека е предоцна и дека може само да се чека.
Исто така ми преостанува и да го чекам таканаречениот „сериски убиец“, па да се сети на млекото што го пиел од мајка му.

Нека му е лесна земјата:place:
Инаку што раса беше?

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578

Жал ми е. И мене ми го отруја кучето пред 8 месеци.Уште ми е тешко. Знам колку си бесен и тажен. За таквите луѓе нема доволно лоши зборови. Само гледа Бог.

Член од
9 август 2008
Мислења
218
Поени од реакции
109
Нека му е лесна земјата:place:
Инаку што раса беше?
Шарпланика, дојде пред 3-4 месеци како скитник, претепана до смрт и гладна.
И фрлив коска и веќе не си замина.

Инаку најмногу ми е жал за териерчето што го чувам, многу се играа иако беа бајаги разлика во големина, но тоа беше вистинско пријателство.

Kajgana Shop

На врв Bottom