Се согласувам ....Јас давам предлог да се затвори темава. Немате врска стварно тропате онака, а што е најважно пари се плескаат. Ај да се има некоја погодено ами еве од 27 страни само ДВЕ се испаднати . Нема аир од темава.
hahaha kako sto rekovv,znaci nikoj ne me poslusa...za dr pat malko razmisluvajte sto ke pravite ne se brzajte mnogu :helou:nema vrska...xanthi ne e mestena...toa se samo muabeti...zosto ke i e pobeda na hanthi koga se naogaat na sredina i ne i se potrebni bodovi.a na ergotelis i se potrebni za da ne ispadnat vo 2 liga... taka da ako e mestena bi trebalo da e 1...dovolno se informirav i ne planiram da ja pisam 2...srekno za tie sto ja uplatile 2 ...mozebi srekata ke gi posluzi:salut:
Се извинувам за Оф-Топиков кој следува:
Тие што не верувате и не сакате да ризикувате не ни доаѓајте на темава.. има други луѓе кои сакаат да дознаат дојави и да напишат некоја местена за да фатат пари, секако на свој ризик. Ние самите си проценуваме на кого ќе му веруваме. Затоа нема потреба од топиков да се затвара, само без оф-топик и тие што не сакате не доаѓајте и готово, завршена работа.
Ја откри што е работата (Америка), па... прави го спротивното од тука и полни торбите.Jas zakluciv po ova ko so gledam,deka obratno da sme gi igrale site utakmici ke sme bile vo kar
Ејјјј,да бе како ти текна :pos2: ајде давајте дојави па да фатиме нештоJas zakluciv po ova ko so gledam,deka obratno da sme gi igrale site utakmici ke sme bile vo kar
апсолутно си во право :smir:Се извинувам за Оф-Топиков кој следува:
Тие што не верувате и не сакате да ризикувате не ни доаѓајте на темава.. има други луѓе кои сакаат да дознаат дојави и да напишат некоја местена за да фатат пари, секако на свој ризик. Ние самите си проценуваме на кого ќе му веруваме. Затоа нема потреба од топиков да се затвара, само без оф-топик и тие што не сакате не доаѓајте и готово, завршена работа.
Pa zosto na kaza be. Dajte be luge sto e rabotava aku znae nekoj "namestena" neka kaze na kako ovoj.Може и Леванте со Хетафе беше наместена ама за кец
Levante Getafe 3 : 0Ја имав на тикет во услов кец ама Парма ме зезна во фикс...