Албански или Информатика

Статус
Затворена за нови мислења.
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Не,треба да знаеш албански за да се фатиш со Крејзи Појол зато што нема да ти прави муабет на македонски јазик.:pos2:
Тебе цело време те игнорирам, шо кур ми го лижиш гзот на секој пост!? Не ме спомнувај повеке жити паметот...(чекај чекај за друго да ти речам почо памет немаш) жити рацете немој да ме спомниш пак аман.

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Знам де знам, затоа се зафркавав. Дали е во ред да се зафркаваме понекогаш Чајна Грл (пливачката де)?
Само ако во основно се стави Кинескиот јазик место информатиката. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да бе Илирче, гледам некако многу си се зафркаваш. Блазе си ни со вакви како тебе.
Не вреди човек ни да ти реплицира, ама ајде.
Ова е Македонија, само Македонскиот е официјален јазик и само тој ќе се изучува. Мислам дека по толку постови е јасно.
П.С. Ливерпул: Кажав дека ќе учам јазик кој го збори пола население од планетава, а не јазик од 7-8 милиона народ.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Да бе Илирче, гледам некако многу си се зафркаваш. Блазе си ни со вакви како тебе.
Не вреди човек ни да ти реплицира, ама ајде.
Ова е Македонија, само Македонскиот е официјален јазик и само тој ќе се изучува. Мислам дека по толку постови е јасно.
Ајдеееее кажа и ти нешто.
Оди на играчница жити се.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Плис не терај офтопик.
Глупава сум за играчница, и плус не ми се бројат таму постовите.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Плис не терај офтопик.
Глупава сум за играчница, и плус не ми се бројат таму постовите.
Ајде тогаш да се вратам на топиков...
Сега те сфаќам оти нејќеш да учиш Албански, па ти Македонски твојот мајчин јазик, (како што безброј пати потенцираше на темата)
имаш тројка, убо ти викам оди.
Мојот последен пост за денес на темава му го посветувам на ливерпул фан со песната Чаје Шукарије :lol:

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Сега те сфаќам оти нејќеш да учиш Албански, па ти Македонски твојот мајчин јазик, (како што безброј пати потенцираше на темата)
Мојот последен пост за денес на темава му го посветувам на ливерпул фан со песната Чаје Шукарије :lol:
Да си ебеш векот, што ме мешаш мене сеа со шукарије ? :pos2:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Од каде си толку сигурен дека Македонски ми е мајчин јазик?
Не си помислил дека сум натурализирана Македонка?

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Абе нели гледате дека инат ви тера појолчо....шо се возбудувате толку мајкуму.
И тој знае дека иформатика нетреба да се замени со албански и сите знаеме, може треба да се постави како изборен јазик ама како морален НЕ. Несамо албански било кој јазик нека е...

п.с. Не ви го учам јазикот бе...научете македонски вие прво :P.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Крејзи Појол што се глупираш ццц:tapp::tapp::tapp:

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
e so stresi sea :pos2: kazvam kako se pretstavuvaat pred drugi... a za deka mene ke me izmami nekoj deka bil makedonec a vsusnost e albanec...mn tesko ili nevozmozno... (posebno koa mk ne znaj) hehe :nenene: :smir:
Aj kladba deka ja ke te izmamam..... ( iako toa bi bilo prvpat da lazam za moeto ime...)

Член од
23 септември 2007
Мислења
61
Поени од реакции
0
Aj kladba deka ja ke te izmamam.....
psss radvise dek ke uspejs.... :tapp: :pos2: abe so vsrka ima dali nekoj ke uspee ili ne da izmami.... to so rekov bese deka i samite albanci ne znaat so sakaat i deka pomegu jaziot nivni i informatika treba definitivno da se uci informatika...i tolku hehe :smir:

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
psss radvise dek ke uspejs.... :tapp: :pos2: abe so vsrka ima dali nekoj ke uspee ili ne da izmami.... to so rekov bese deka i samite albanci ne znaat so sakaat i deka pomegu jaziot nivni i informatika treba definitivno da se uci informatika...i tolku hehe :smir:
Eeee taka veke e podobro, cisto tvoe mislenje okolu temata i nisto poveke, a ne da lupas se i svasta......

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
abe ovie so gi znam jas ne deka lazat ama ednostavno ne go branat svoeto i kosristat tugo... cesto slusam albancite gi mrazat makedoncite i obratno a sami albanci se pretstavuvaat kako makedonci...e ova ne sfakam zosto kako sto...:P :smir:
Dobro, ti sega stvarno sakas okolu toa da diskutiras, ili pak ke si ostanes na toa sto ti nalaga naslovot na temata?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom