Tonchie
BATTERY +
Dadence по месинџер ми пиша дека коа ќе се врати од излегување ќе има слики.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со портокалова маица, је си ли то ти?Кај најдоа да ме стават кога се тегнам рано посабајлечки![]()
A, jaс прегорев...Јас не изгорев![]()

Ту друже, ептен ми е криво што не го фативме автобусот.Бај д веј, ако некој го интересира, стигнав дома![]()

).оди бе брат крши... само пази слушам имало некој чичковци алфи се викале...EEEE moj MAKEDONSKI napaten narode zarem taka li se protestira so pivo i skara vo race???i taka li se bojkotiraat grckite proizvodi na nasiov pazar????
vo italija im gi pokacija spagetite i cela italija iskoci na masovni protesti
a tuka dusata pocnaa da ni ja trgaat od site strani a nie ke ja zacaduvame okta
ako ste sakale uste edna kajgana sobiranka ili eden piknik u priroda taka neka bide i naslovot na temata a ne za okta(koj sto ima grcki gazda)da ne ja zagaduva makedonja
koj toa seriozno ke go svati koga ke vidi na tv luge koj sto se zabavuvaat i pijat pivo i pravat skara deka im doslo do zagaduvanjeto
treba da se reagira voinstveno a ne so mirovni protesti zatoa sto vo nitu eden slucaj mirovnite protesti ne pomagaat vo makedonija
PRIMER:ESM na cela gazi baba im ja iskluci strujata ALBANCITE se sobraa i "PROTESTIRAA" i za 30min ja pustija strujata SEKOJA CEST ZA NIV
:nesum:

... браво браво