Чури ОКТА? ЧУРИМЕ И НИЕ! [Бесплатна скара! Пиво по набавна! Миладиновци, 12.04.2008]

• Креатор на темата Креатор на темата n/a
  • Време на започнување Време на започнување
Dadence по месинџер ми пиша дека коа ќе се врати од излегување ќе има слики.

Баш сакав да дојдам и конечно да се запознаам со некои луѓе од форумов, ама проклети други обврски кои ич не сакам да ги правам, но што се мора се мора.
Друг пат на некоја наредна слична собиранка обавезно долетувамммм.

Кај најдоа да ме стават кога се тегнам рано посабајлечки :)
Со портокалова маица, је си ли то ти?

Бај д веј, ако некој го интересира, стигнав дома :)
Ту друже, ептен ми е криво што не го фативме автобусот.
Да стигневме 30 секунди порано, немаше да чекаш саат ипол :(

Инаку супер беше пикникот. Тешко е за човек кој пости да одолее на толку многу скара, ама го поминав и овој предизвик. Времето беше одлично, дури и премногу сончево за повеќето. Имам среќа што сум природно поцрн, па не изгорев. Инаку цел ден ме болеше глава од сонцето (или од репетиторот на Космофон, кој најверојатно не озрачи :)).

Жал ми е што можеше да има многу повеќе луѓе затоа што остана доста од скарата и пивото. Ама не ги обвинувам, сепак, Миладиновци не е место до кое секој што сака може да стигне... Имаше организиран превоз, ама можеби ќе беше подобро да беше бар еден час подоцна. Претежно беа Кајганџии, кои по обичај беа највеселата багра :cug:

И да, педерите ме наместија да изгубам на карти и да се дерам „Јас сум магарац“ на микрофон :pos2:

Најбитно е што се пренесе пораката за Окта. Слики ќе има во галерија ко се освести Dadence. Има сончаница и не верувам дека е во можност да ги закачи во моментов...

епа ај ќе чекаме да се освести даденце:vozbud:
мило ми е што ве послужи и времето и убо сте си поминале:pipi:

EEEE moj MAKEDONSKI napaten narode zarem taka li se protestira so pivo i skara vo race???i taka li se bojkotiraat grckite proizvodi na nasiov pazar????
vo italija im gi pokacija spagetite i cela italija iskoci na masovni protesti
a tuka dusata pocnaa da ni ja trgaat od site strani a nie ke ja zacaduvame okta
ako ste sakale uste edna kajgana sobiranka ili eden piknik u priroda taka neka bide i naslovot na temata a ne za okta(koj sto ima grcki gazda)da ne ja zagaduva makedonja
koj toa seriozno ke go svati koga ke vidi na tv luge koj sto se zabavuvaat i pijat pivo i pravat skara deka im doslo do zagaduvanjeto
treba da se reagira voinstveno a ne so mirovni protesti zatoa sto vo nitu eden slucaj mirovnite protesti ne pomagaat vo makedonija
PRIMER:ESM na cela gazi baba im ja iskluci strujata ALBANCITE se sobraa i "PROTESTIRAA" i za 30min ja pustija strujata SEKOJA CEST ZA NIV

EEEE moj MAKEDONSKI napaten narode zarem taka li se protestira so pivo i skara vo race???i taka li se bojkotiraat grckite proizvodi na nasiov pazar????
vo italija im gi pokacija spagetite i cela italija iskoci na masovni protesti
a tuka dusata pocnaa da ni ja trgaat od site strani a nie ke ja zacaduvame okta
ako ste sakale uste edna kajgana sobiranka ili eden piknik u priroda taka neka bide i naslovot na temata a ne za okta(koj sto ima grcki gazda)da ne ja zagaduva makedonja
koj toa seriozno ke go svati koga ke vidi na tv luge koj sto se zabavuvaat i pijat pivo i pravat skara deka im doslo do zagaduvanjeto
treba da se reagira voinstveno a ne so mirovni protesti zatoa sto vo nitu eden slucaj mirovnite protesti ne pomagaat vo makedonija
PRIMER:ESM na cela gazi baba im ja iskluci strujata ALBANCITE se sobraa i "PROTESTIRAA" i za 30min ja pustija strujata SEKOJA CEST ZA NIV
оди бе брат крши... само пази слушам имало некој чичковци алфи се викале...:pos::nesum:
шо му фалеше на собиров...
добар помин со убава цел...
битно на телевизија имаше прилог дека некој дечки си се собрале на едно место против окта...
а за струјата...како шо гледав јас на тв анкетирани... викаа дека мора да платат... молеа тоа да биде на рати...
додуша имаше и такви кои викаа чукш ама то е друга приказна...:pos::pos::pos:

Здраво и од мене, морам да кажам дека вчера имаше добра забава, иако ние Прилепчани стигнавме со закаснување, но важно е дека стигнавме.
Поздрав до сите што вчера дојдоа кај Миладиновци, што ја поддржаа оваа иницијатива.
Честитки за МЦИ, поддршката од Кајгана, бравос за ладното пиво, сега скопско беше , ама ајде помина и тоа:baeh::baeh::baeh:
Бравос и за Миленко кој без размислување се фрли во борба со кромидот на Иванче и надмоќно го совлада:pos2::pos2::pos2:
Нека ги има ваквите дружења што повеќе, се гледаме во некоја друга прилика!!!!

p3270144wm4.jpg

Еве јас преживеав од сунчаницата.....

Првите слики се веќе во галерија:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom