НАТО самит во Букурешт: СИТЕ ДИСКУСИИ ЗА САМИТОТ - ТУКА!

• Креатор на темата Креатор на темата Borg_Drone
  • Време на започнување Време на започнување
Ne...ne.
Drugar.
Cvrst stav se iskazuva so dejstva.
Ne so verbalni raspravi.
On doziveal potpoln neuspeh.
Negovata politika doziveala potpoln krah.
Ne ispolnil sto trebalo i vetil.
Moze on brda i planini da sakal da donese...
Ama ete...:toe:...ne gi donel.

I zatoa...mora da dobie ostavka.
(sekoj neuspeh se plakja).

А КОЈ МОЖЕШЕ ДА ЈА РЕШИ ГРЧКАТА ФАШИЗОИДНОСТ...

ОСВЕН ОНИ САМИТЕ

ПОДРШКА ЗА МИЛОШОВСКИ

ИМЕТО ДА ГО ЛУПНЕМЕ ЗА ЦЕЛ СВЕТ

ТОА СЕГА НИ Е СЕМАКЕДОНСКИ ПРИОРИТЕТ

Nema trte-mrte.
MILOSHOSKI....OSTAVKA OCEKUVAM.

Ајде Зевсе, немој и ти да ја вртиш водата на воденицата од Шеќеринска. Претставата се знаеше од почеток до крај како ќе биде, ако си толку строг - треба да бараш оставка од целиот македонски народ поради слепотија, глупост и верување во бабини деветини. Исклучок: Денко Малески беше единствениот кој отворено кажуваше, со месеци однапред, кои се услвите и што треба да се направи ако некој сака да биде во НАТО.

Шо рекол?? Не сум дома,неам слушано ништо на вести.

еве што рекол
И уште ова:

Одлуката на НАТО да не ја покани Македонија е против стабилноста на Балканот и казна поради нејзиниот идентитет, изјави денеска во Букурешт, преговарачот за името, амбасадорот Никола Димитров.

„Ние сме казнети не затоа што не ја исполнивме нашата задача, туку поради тоа кои сме. Ние сме казнети за нашиот македонски идентитет, “изјави македонскиот преговарач Диитров.

Тој наведе дека одлуката на НАТО „е големо разочарување“ и „се коси со обврските на Грција“.

„Ова се коси со вредностите на НАТО..Тоа во голема мерка е против стабилноста на Балканот и испраќа погрешна порака до умерените политичари и радикалните сили“, изјави Димитров.

Според него, Македонија ќе се обиде да продолжи со евроатланските интеграции, но тоа сега ќе биде многу потешко.

Ајде Зевсе, немој и ти да ја вртиш водата на воденицата од Шеќеринска. Претставата се знаеше од почеток до крај како ќе биде, ако си толку строг - треба да бараш оставка од целиот македонски народ поради слепотија, глупост и верување во бабини деветини. Исклучок: Денко Малески беше единствениот кој отворено кажуваше, со месеци однапред, кои се услвите и што треба да се направи ако некој сака да биде во НАТО.

Ti se zaebavas ili seriozno mislis za ova so go napisa ( za izjavata na Denko Kodosot )...ti ko da ne ne znaes deka toj istiot Denko koga bese minister za nadvoresni raboti ( pred 16 godini ) ima izjaveno deka samostojna Makedonija moze da bide samo preku nego mrtov...daj ne tresi gluposti ziti majka

Како и да е, остајте ги тие работи на страна, треба да бидеме сплотени.
Барем во овие моменти. После ќе му ја мислиме на оставки.
Како и да е, навистина ми е мило што нашиве го напуштија самитот.

Оставка е нормална светска појава после ваков неуспех, што не му го препишувам само на него, но тој се најде во погрешно време на погрешно место.
Оставка за Милошоски.

ТЕМАТА Е НАТО САМИТ ВО БУКУРЕШТ!

Почитувајте ја ебаго.

Само да му појаснам.

Никола Димитров и Антонио Милошоски не се истата личност. Читајте убаво.

Фала

ГЛЕДАЈТЕ МУ ЈА ИЗЈАВАТА НА МИЛОШОВСКИ

ПА ПОСЛЕМ ДРВЕТЕ ОСТАВКА

ПОДРШКА ЗА МИЛОШОВСКИ

ТЕМАТА Е НАТО САМИТ ВО БУКУРЕШТ!

Почитувајте ја ебаго.
НАТО самитот за нас е завршен.. а да ја затвориш темата и отвориш-преименуваш во што после самитот.

Американците не “донесоа“ Турците не “соблекоа“ и Циганиве ни го турија.

Koja e be davajte ili linkovi ili barem pisete ja na rabota sme ne gleame TV.

ГЛЕДАЈТЕ МУ ЈА ИЗЈАВАТА НА МИЛОШОВСКИ

ПА ПОСЛЕМ ДРВЕТЕ ОСТАВКА

ПОДРШКА ЗА МИЛОШОВСКИ

A sto izjavil Milosov?

Koja e be davajte ili linkovi ili barem pisete ja na rabota sme ne gleame TV.

БЕШЕ ОД ОВОЈ ТИП

ПРВ УДАР

МАКЕДОНСКО ИМЕ НЕМА ДА ЗАГИНЕ

ИН ИНГЛИШ

МАЦЕДОНИА ФОРЕВР :smir:

ВО ДИПЛОМАТСКИ РЕЧНИК

СТОП ЗА ПРЕГОВОРИТЕ

СЕГА И Б.Ц. И КОЉО ЌЕ ИСКОЧАТ СО СЛИЧНИ ИЗЈАВИ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom