НАТО самит во Букурешт: СИТЕ ДИСКУСИИ ЗА САМИТОТ - ТУКА!

• Креатор на темата Borg_Drone
  • Време на започнување

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
И уште ова:

Одлуката на НАТО да не ја покани Македонија е против стабилноста на Балканот и казна поради нејзиниот идентитет, изјави денеска во Букурешт, преговарачот за името, амбасадорот Никола Димитров.

„Ние сме казнети не затоа што не ја исполнивме нашата задача, туку поради тоа кои сме. Ние сме казнети за нашиот македонски идентитет, “изјави македонскиот преговарач Диитров.

Тој наведе дека одлуката на НАТО „е големо разочарување“ и „се коси со обврските на Грција“.

„Ова се коси со вредностите на НАТО..Тоа во голема мерка е против стабилноста на Балканот и испраќа погрешна порака до умерените политичари и радикалните сили“, изјави Димитров.

Според него, Македонија ќе се обиде да продолжи со евроатланските интеграции, но тоа сега ќе биде многу потешко.
Членството во НАТО во иднина ќе зависи од тоа како се викаш.:pos2:

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
Епа драги мои сограѓани и форумџии.. тоа е тоа Не влеговме.. здравје ! Пак сме живи и здрави.. ништо не ни фали. Ништо не се смени ( а верувам и нема да се смени ) и се ке си остане како што е до сега.. само малце патриотизмот кај МАКЕДОЦНИТЕ ке се разбуди. Покажавме дека сме посилни од се со тоа што ИМЕТО си го зачувавме !!!

но само едно сега ме загрижува.... кој ке ги слуша сеа нашиве јадни политичари кога ке почнат да се препукаваат вие сте криви зашто не влеговме.. или оние се криви или кој шшто напраил како и зошто.. Ај помина интересното.. одговорот го имаме. сега да си го гледаме нашиов проблем внатре во МАКЕДОНИЈА.

МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ
така е брат ја си велам виновни се оти не не повика сите таму :vozbud:
па да им покажиме навистина која е Македонија.
тоа треба да се продолжи понатаму што бидна бидна.
а како секогаш во Македонија еден месец се врти истото по медиумите дали е пораз или некоја победа на натпревар.:smir:

N

n/a

Гостин
И уште ова:

Одлуката на НАТО да не ја покани Македонија е против стабилноста на Балканот и казна поради нејзиниот идентитет, изјави денеска во Букурешт, преговарачот за името, амбасадорот Никола Димитров.

„Ние сме казнети не затоа што не ја исполнивме нашата задача, туку поради тоа кои сме. Ние сме казнети за нашиот македонски идентитет, “изјави македонскиот преговарач Диитров.

Тој наведе дека одлуката на НАТО „е големо разочарување“ и „се коси со обврските на Грција“.

„Ова се коси со вредностите на НАТО..Тоа во голема мерка е против стабилноста на Балканот и испраќа погрешна порака до умерените политичари и радикалните сили“, изјави Димитров.

Според него, Македонија ќе се обиде да продолжи со евроатланските интеграции, но тоа сега ќе биде многу потешко.
Bravo.
Strasna izjava dal.
Pogodil 5 od 5 moguci tocki.

Alal da mu e.

Dr_ViRuS

DarkSide with green light
Член од
9 јануари 2006
Мислења
1.076
Поени од реакции
28
Дека не примија во ОН се офајдивме нешто го сменивме само името и дадовме можност на Грците да преговараат.

Сега треба бојкот на грчките фирми во Македонија дефинитивно не за Космофон, ОКТА ,Веро, Хелена,.....

corba666

Аполитичен промакедонски
Член од
3 април 2008
Мислења
266
Поени од реакции
55
Браво за Димитров .. се слушаат некои вести дека сме ги затвориле границите спрема грција има ли некој некаква информација?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
NATO also decided Thursday not to bring Macedonia into the alliance, but plan to do so when the former Yugoslav republic settles its name dispute with Greece.

Menjaj ime ima NATO i EU, ne menjaj ime, nema.

Fancija veto vo UN vo Sovetot za bezbednost (Sarkozy, baba mu ja ebele grci), Grcija vetira za NATO i EU. Em nema ustavno ime nikade, em nema NATO i EU.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Македонските Новинари го ебнале Шефер

Ја бојкотирале понатамошната пресконференција

Скопско за нив
Им текна барем една паметна работа. Спред мене цела македонска делегација треба демонстративно да си отиде.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
NATO also decided Thursday not to bring Macedonia into the alliance, but plan to do so when the former Yugoslav republic settles its name dispute with Greece.

Menjaj ime ima NATO i EU, ne menjaj ime, nema.

Fancija veto vo UN vo Sovetot za bezbednost (Sarkozy, baba mu ja ebele grci), Grcija vetira za NATO i EU. Em nema ustavno ime nikade, em nema NATO i EU.
Има Ц4. :)

Член од
16 јануари 2008
Мислења
180
Поени од реакции
1
I sega pak odete kaj ciganine na odmor.....Sve da im ebam.........Nikogas ne sum gi sakal..

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Добивме вето, па како сакаат тоа нека го нарекуваат:toe:
И сега што... главите горе и напред... не е крај на светот.
Циганите јавно се изјаснија, превод не е потребен.
Сега да погледнеме напред и да видиме како понатаму, по мое прво треба затварање на Македонската амбасада во циганија и замрзнување на дипломатските односи, за понатаму предложете вие!

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Абе да и го начукам у газот ја на таа кравата бакојани и ќерката да му ја изнаебам на педерот караманлис и сите други грчки педеришта, како не ги срамеше бе, една рака народ сме и пак не не сакаат и сега не знам дали и ќе станеме дел од било каква Европска организација некогаш, во секој случај ќе си останеме земја од Третиот Свет уште некое време, барем додека не се прекрстиме и тоа се благодарение на нашиот јужен сосед, е фала бе клети грчишта!

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
-Сакас НАТО?
-Сакам
-Како се викас?
-Ами Киро Едноокиот,ме викаат.
-Ееее,охи НАТО,стани “Киклоп Киријакидис“ па мозе НАТО!
:pos2::pos2::pos2:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.720
Поени од реакции
9.438
nekakov protest pred grcka ambasada ne e organiziran dosega???

Dr_ViRuS

DarkSide with green light
Член од
9 јануари 2006
Мислења
1.076
Поени од реакции
28
Сега им ги одземаа политичкита кампањи на наштие политичари дефинитивно веќе и останува во ветувањата само РАЗВОЈ НА МАКЕДОНИЈА сега да ги видам колку се способни нема веќе не на избори ве носиме во НАТО и ЕУ

Член од
23 февруари 2008
Мислења
869
Поени од реакции
477
Б.Ц. и ГРУЈО ќе искочат на пресконференција и ќе кажат

Утре за светот ние сме МАКЕДОНИЈА

Ние треба да се појавиме кога ќе се вратат нашиве во Македонија

И да ги дочекаме со полна подршка

Само обединето Македонци

И никој нема да не скрши