ОТВОРЕНО ПИСМО

Статус
Затворена за нови мислења.
N

n/a

Гостин
ЈА САКАМ МАКЕДОНИЈА И ЗАТОА ЌЕ СЕ ОТКАЖАМ ОД НЕЈЗИНОТО ДРЖАВЈАНСТВО!!!!!!!!!
каква контрадикторност човече!
Ако ова не е идиотска работа ондак...дефинитивно е идиотска работа!:nenene:
Jas ja sakam Makedonija.
I nema da dozvolam nikoj da mi ja zeme ili prodade.
I ne sakam koga nekoj vodi specijalna vojna(platena odnadvor) pretstavuvajki se za ekspert...analiticar protiv sopstveniot narod.
I i jas ke se otkazam od drzavjanstvo na nekoja Republika Skopje.
Jas...:toe:...i bezdrugo sum si skopjanec.
Ama sum drzavjanin na R.Makedonija i na niedna druga spodoba od drzava.

p.s Imam eden splet na pesni za tebe:
Prokleti da se predavnicite-G.Arnaudov
Mila makedonijo-Vojo Stojanovski
Ke se grcam,ke se turcam(osman beg)-ja imas od mnogu izveduvaci.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
430
Поени од реакции
6
Jas ja sakam Makedonija.
I nema da dozvolam nikoj da mi ja zeme ili prodade.
I ne sakam koga nekoj vodi specijalna vojna(platena odnadvor) pretstavuvajki se za ekspert...analiticar protiv sopstveniot narod.
I i jas ke se otkazam od drzavjanstvo na nekoja Republika Skopje.
Jas...:toe:...i bezdrugo sum si skopjanec.
Ama sum drzavjanin na R.Makedonija i na niedna druga spodoba od drzava.

p.s Imam eden splet na pesni za tebe:
Prokleti da se predavnicite-G.Arnaudov
Mila makedonijo-Vojo Stojanovski
Ke se grcam,ke se turcam(osman beg)-ja imas od mnogu izveduvaci.
abe ti pak ke si bides drzavjanin na PODOBRA MAKEDONIJA. a ne na getovo na balkanot(nesme ama ke staneme ako site mislime kako tebe). barem ke mozes so toj pasos da odis kade sakas zosto site ke te priznaat, a ne da se osekas kako vo zatvor i da se mavas vo gradi deka si patriot zosto samo toa ke si ostanes.bez leb i voda. vidi gi srbite do kade strignaa so isto mislenici kako tebe. izolacija od svetot 20 godini. za vas e tursko, izolacija od svetot uste 5 veka. malku vi bea minatite 5.

Член од
14 март 2008
Мислења
574
Поени од реакции
14
цитат: Pravnice ...ЈА САКАМ МАКЕДОНИЈА И ЗАТОА ЌЕ СЕ ОТКАЖАМ ОД НЕЈЗИНОТО ДРЖАВЈАНСТВО!!!!!!!!!

...треба да се прави разлика, кој од кого се откажал... ЧОВЕКОТ не се откажува од МАКЕДОНИЈА, ЧОВЕКОТ само не прифаќа да биде скопјанец... и во случајов, република Македонија се откажува од ЧОВЕКОТ МАКЕДОНЕЦ...

N

n/a

Гостин
...треба да се прави разлика, кој од кого се откажал... ЧОВЕКОТ не се откажува од МАКЕДОНИЈА, ЧОВЕКОТ само не прифаќа да биде скопјанец... и во случајов, република Македонија се откажува од ЧОВЕКОТ МАКЕДОНЕЦ...
Totalno se soglasuvam i se pridruzuvam na prethodno iskazaniot stav.(od arschloch)
Nekoi raboti...prosto ne se za stavanje pod znak prasalnik nitu pak ima moznost da bidat,trampani,nadopolneti so bilo sto drugo.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
цитат: Pravnice ...ЈА САКАМ МАКЕДОНИЈА И ЗАТОА ЌЕ СЕ ОТКАЖАМ ОД НЕЈЗИНОТО ДРЖАВЈАНСТВО!!!!!!!!!

Македонија е вештачка творба , нема волја и не е возможно да се откаже од тебе. Можеш само ти да се откажеш.
Ама ако......јас поддржувам , откажување од државјанства, групни самоубиства , кинење пасоши и други бескорисни и садомазохистички начини на докажување на патриотизам и искажување на бес ако вас тоа в прави среќни.

Член од
14 март 2008
Мислења
574
Поени од реакции
14
Pravnice, блазе си ти, со ампутиран мозок...

oBi_VaN

Is the man!
Член од
11 ноември 2007
Мислења
756
Поени од реакции
21
ЈА САКАМ МАКЕДОНИЈА И ЗАТОА ЌЕ СЕ ОТКАЖАМ ОД НЕЈЗИНОТО ДРЖАВЈАНСТВО!!!!!!!!!
Ако ова не е идиотска работа ондак...дефинитивно е идиотска работа!:nenene:
Алоо та*ак, станува збор ако дојде до промена на името, зашто тогаш нема да биде Македонија!!!
Е бе, квази правнику, академски граѓанину..... што ти прават тестови на заокружување и комуњарски професори...

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Pravnice, блазе си ти, со ампутиран мозок...
Хахахахахаха кој ми збори. Ич да не се замараш ти со мене, не сум јас тема на муабет.Мислам дека е редно време да мислиш чие државјанство да земеш.Само еден пријателски совет, не кажувај зашто си се откажал од државјанство, зашто никој такво будалче не прима кај себе.

Член од
14 март 2008
Мислења
574
Поени од реакции
14
ми го фрлија новиот пост во РЕЛИГИЈА... ама јас тука ќе го повторам ... ИМАЛО ГОСПОД... ФАЛА ТИ ГОСПОДЕ, ОСТАНАВ МАКЕДОНЕЦ...

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Алоо та*ак, станува збор ако дојде до промена на името, зашто тогаш нема да биде Македонија!!!
Е бе, квази правнику, академски граѓанину..... што ти прават тестови на заокружување и комуњарски професори...
Ало Франкфурт, нашето име ,уставно име ќе биде Република Македонија, нашето име за меѓународна употреба би можело да биде Република Македонија-скопје што е многу подобро од Former Yugoslav Republic of Macedonia.
А сеуште не ми е јано каква врска има името со правото???Ама ај....немаше што друго да пишеш.:pusk::pusk::pusk:

Член од
14 март 2008
Мислења
574
Поени од реакции
14
Ало правнице, оди копај кашкавал... гледај малку вести...

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Ало правнице, оди копај кашкавал... гледај малку вести...
Ајде важи , ќе копам, не се нервирај, не се нервирај.
Едноставно нели..... Сигурно си љубчовист брате, ти се глеа по понашање, и он така мења државјанства.

oBi_VaN

Is the man!
Член од
11 ноември 2007
Мислења
756
Поени од реакции
21
Ало Франкфурт, нашето име ,уставно име ќе биде Република Македонија, нашето име за меѓународна употреба би можело да биде Република Македонија-скопје што е многу подобро од Former Yugoslav Republic of Macedonia.
А сеуште не ми е јано каква врска има името со правото???Ама ај....немаше што друго да пишеш.:pusk::pusk::pusk:
Па доволно го истакнуваш идиотското у тебе за ја да имам потреба да додадам или да пишам нешто друго, и сево ова (читај: ср*ње) што го пишуваш има врска со начинот на размислување кој се гради во текот на образовниот процес и чувството на национализам кое кај тебе изгледа закршлавело!
Ја не дозволувам некој да ме вика Скопјанец наместо Македонец, не сум толкав к*ропушач за разлика од таквите перверзни лиглиња ко тебе кои немаат кичма да застанат на свои нозе и да се изјаснат еднаш и засекогаш... Дека се и сакаат да бидат МАКЕДОНЦИ!

...И како само си дозволив ваков малоумник да ме изнервира уште се чудам... :toe::toe::toe:

Член од
14 март 2008
Мислења
574
Поени од реакции
14
реков јас дека си без мозок, бе правнице... пљукам јас на сите партијаши... ЈАС СУМ МАКЕДОНЕЦ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom