Mr.47
Juve Fan
- Член од
- 29 јули 2008
- Мислења
- 10.048
- Поени од реакции
- 6.074
Сигурно, се служувам со тебе! 100%abe glejte vaka 1v1 ti e najjak ili ursa ili axe ili pak lina inverse:salut:
Читаш шо си напишал??
Сигурно, се служувам со тебе! 100%abe glejte vaka 1v1 ti e najjak ili ursa ili axe ili pak lina inverse:salut:
хахахах Аxe ??? Не зајбавајте, нема нај јак херој на дота !! бај тхе веј Axe ке изгуби од Скелетон кинг, а за други муабет да не правием !!Сигурно, се служувам со тебе! 100%
Читаш шо си напишал??
хахахах Аxe ??? Не зајбавајте, нема нај јак херој на дота !! бај тхе веј Axe ке изгуби од Скелетон кинг, а за други муабет да не правием !!
Мое мислење е дека Пајакот може да убије најмногу херои во реката од било кој друг !
2 грама мозок немаш, се кладам.
Дали го сфати ова што го напишав?
Ако си го сфатил, кажи, ако не коа ќе го сфатиш тогаш цитирај и слично!
хахахах Аxe ??? Не зајбавајте, нема нај јак херој на дота !! бај тхе веј Axe ке изгуби од Скелетон кинг, а за други муабет да не правием !!
Мое мислење е дека Пајакот може да убије најмногу херои во реката од било кој друг !
Проби сам па ќе видиш!Are you sure?
Му иди трол ,и нема да излези пајакот од стан, или шуткач, исто нема да мрдни, или пак слардар![]()
Секој што се разбира барем малку од Dota, ќе ти каже дека најјак херој нема. Имав пост на предходните страни дека за секој херој има и контра херој...така да излишни се секакви понатамошни коментари.Проби сам па ќе видиш!
Имам пробано и ти кажвамПроби сам па ќе видиш!
Тоа ми беше поентата да кажам дека нема "Нај јак" херој на Дота...и дека пајакот со buterfly има некаде околу 70 % miss но како што рече ти за секој херој има контра херој. Бај тхе веј Тролот ако се тепа без крајна е Usless па ако нема dust, gem ili очи е заебан против пајакот !! Капираш ?Секој што се разбира барем малку од Dota, ќе ти каже дека најјак херој нема. Имав пост на предходните страни дека за секој херој има и контра херој...така да излишни се секакви понатамошни коментари.
И баш би сакал да те видам како играш со пајакот:smir:
Ахахаха...miss 70% а? Види ти, чудна работаТоа ми беше поентата да кажам дека нема "Нај јак" херој на Дота...и дека пајакот со buterfly има некаде околу 70 % miss но како што рече ти за секој херој има контра херој. Бај тхе веј Тролот ако се тепа без крајна е Usless па ако нема dust, gem ili очи е заебан против пајакот !! Капираш ?
Прочити на почетокот од темата што пишува...да ја имаш патката и + 1 итем по твој избор на 11 левел во реката валјда нема да земаш гем или око !! бај тхе веј не забрави оти тролот без крајната е јуслес и пајакот кога ке си влези во мрежата може да му се фати за стапот на пајакот :baeh: и после шо ке биде сам си процени !! :pop:Ахахаха...miss 70% а? Види ти, чудна работа
Вака сеа. Рачунај дека Трол има втора магија за miss, ако има и butterfly и radiance, можеш да израчунаш колку miss прават против него. Херој без магии и melee dmg return, само на атак не го тепа Трол. Никој херој само со атак не го тепа (освен ако нема bush магија).:helou:
Добро бре, 200 злато е окце...omg...ти цело време се поведуваш по тоа дека нема да те гледа. Па ако е за тоа, ќе ти бега цело време Трол не можеш да го фатиш. Ама муабетов е да не се бега, да има тепачка.Прочити на почетокот од темата што пишува...да ја имаш патката и + 1 итем по твој избор на 11 левел во реката валјда нема да земаш гем или око !! бај тхе веј не забрави оти тролот без крајната е јуслес и пајакот кога ке си влези во мрежата може да му се фати за стапот на пајакот :baeh: и после шо ке биде сам си процени !! :pop: