Најјак херој - Modified

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Сигурно, се служувам со тебе! 100%
Читаш шо си напишал??
хахахах Аxe ??? Не зајбавајте, нема нај јак херој на дота !! бај тхе веј Axe ке изгуби од Скелетон кинг, а за други муабет да не правием !!

Мое мислење е дека Пајакот може да убије најмногу херои во реката од било кој друг !

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.048
Поени од реакции
6.074
хахахах Аxe ??? Не зајбавајте, нема нај јак херој на дота !! бај тхе веј Axe ке изгуби од Скелетон кинг, а за други муабет да не правием !!

Мое мислење е дека Пајакот може да убије најмногу херои во реката од било кој друг !

2 грама мозок немаш, се кладам.
Дали го сфати ова што го напишав?
Ако си го сфатил, кажи, ако не коа ќе го сфатиш тогаш цитирај и слично!

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559

Are you sure?

Му иди трол ,и нема да излези пајакот од стан, или шуткач, исто нема да мрдни, или пак слардар :)

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Проби сам па ќе видиш!
Секој што се разбира барем малку од Dota, ќе ти каже дека најјак херој нема. Имав пост на предходните страни дека за секој херој има и контра херој...така да излишни се секакви понатамошни коментари.

И баш би сакал да те видам како играш со пајакот:smir:

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Секој што се разбира барем малку од Dota, ќе ти каже дека најјак херој нема. Имав пост на предходните страни дека за секој херој има и контра херој...така да излишни се секакви понатамошни коментари.

И баш би сакал да те видам како играш со пајакот:smir:
Тоа ми беше поентата да кажам дека нема "Нај јак" херој на Дота...и дека пајакот со buterfly има некаде околу 70 % miss но како што рече ти за секој херој има контра херој. Бај тхе веј Тролот ако се тепа без крајна е Usless па ако нема dust, gem ili очи е заебан против пајакот !! Капираш ?

Член од
27 април 2009
Мислења
2.502
Поени од реакции
3.322
ah be use so ovie predshkolski dota moabeti.. se raspravate za najak heroj vo dota.. aj ke svatite za nekoe vreme :)

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Тоа ми беше поентата да кажам дека нема "Нај јак" херој на Дота...и дека пајакот со buterfly има некаде околу 70 % miss но како што рече ти за секој херој има контра херој. Бај тхе веј Тролот ако се тепа без крајна е Usless па ако нема dust, gem ili очи е заебан против пајакот !! Капираш ?
Ахахаха...miss 70% а? Види ти, чудна работа :)

Вака сеа. Рачунај дека Трол има втора магија за miss, ако има и butterfly и radiance, можеш да израчунаш колку miss прават против него. Херој без магии и melee dmg return, само на атак не го тепа Трол. Никој херој само со атак не го тепа (освен ако нема bush магија).:helou:

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Ахахаха...miss 70% а? Види ти, чудна работа :)

Вака сеа. Рачунај дека Трол има втора магија за miss, ако има и butterfly и radiance, можеш да израчунаш колку miss прават против него. Херој без магии и melee dmg return, само на атак не го тепа Трол. Никој херој само со атак не го тепа (освен ако нема bush магија).:helou:
Прочити на почетокот од темата што пишува...да ја имаш патката и + 1 итем по твој избор на 11 левел во реката валјда нема да земаш гем или око !! бај тхе веј не забрави оти тролот без крајната е јуслес и пајакот кога ке си влези во мрежата може да му се фати за стапот на пајакот :baeh: и после шо ке биде сам си процени !! :pop:

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Прочити на почетокот од темата што пишува...да ја имаш патката и + 1 итем по твој избор на 11 левел во реката валјда нема да земаш гем или око !! бај тхе веј не забрави оти тролот без крајната е јуслес и пајакот кога ке си влези во мрежата може да му се фати за стапот на пајакот :baeh: и после шо ке биде сам си процени !! :pop:
Добро бре, 200 злато е окце...omg...ти цело време се поведуваш по тоа дека нема да те гледа. Па ако е за тоа, ќе ти бега цело време Трол не можеш да го фатиш. Ама муабетов е да не се бега, да има тепачка.

КајганаНаОко

А така ли?
Член од
6 јули 2009
Мислења
28
Поени од реакции
0
вака трол со викаш „jusles‘‘ без 6 нема везе он и вака и онака со 3 колку појше мава еден таргет толку појше атк спид добива па научи дота да играш после на форумов дој.Важи?:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom