Другпат тоа, кога ќе биде таква програмата[IH];2420020 напиша:апла приспивни, ај нешто хардстајл :pos2:
Уф цел ден слушав вакви песни. Колешката ме напна дека биле релаксирачки и ке се цртало полесно со нив али мене повеќе ме напнаа.Другпат тоа, кога ќе биде таква програмата
Можеби таков треба да е исходот :pos2:.Уф цел ден слушав вакви песни. Колешката ме напна дека биле релаксирачки и ке се цртало полесно со нив али мене повеќе ме напнаа.
Денес е супер. Нема проблеми. Вчера беше лошо али сеа е средено се.Можеби таков треба да е исходот :pos2:.
П.С. Кажувајте ако сече, пречки некакви, да средиме
ќе биде:smir:Побрзо нешто ќе те молам! И аирлија музичка кариера! Арно ти почна:back:. Мене ќе ми дајш сеа некоја ептен ретро стара нумера таква брза. coco jumbo!
Па освен тежок рок, дед метал, метал и рап се друго можеш да нарачувашПесни од кој жанр се дозволени за порачување ? ))
Нишо тогаш. :nesvest:Па освен тежок рок, дед метал, метал и рап се друго можеш да нарачуваш
Слабо дека ќе ја најдам, ама ќе пробам.Нишо тогаш. :nesvest:
Него, онаа на антена 5 хит што е, не ми текнува од кој беше и као се викаше, ако знаеш која е и ако моеш да ја најдеш .. )))
следна е:smir:Може Listen to your heard или poker face