- Член од
- 20 ноември 2008
- Мислења
- 6.104
- Поени од реакции
- 2.514
Па мене ми ги пратија како оргинали, имам уште 9 или 10 оргиналниОригиналот?Ајде чекам.
Па мене ми ги пратија како оргинали, имам уште 9 или 10 оргиналниОригиналот?Ајде чекам.
ок фала..бидна работаna www.mmm.com.mk gi ima poveketo pesni od skopje 2009 vo orginalno izdanie na mp3 zaedno so taa na next time,v.lozanoski, rok agresori i taa na kaliopi i naum
Da ne ja ima nekoj Synthesis -Identity i albumot na etno bendot Baklava???Fala...
За 5-10мин. :smir:Јас вака да си прашам да не ја има некој од Влатко Илиевски - Најбогат на свет? дека ја нема на ммм.ком, затоа прашувам?
А и ако може некој да ми ги прати Paper Planes - M.I.A. и Dreams - Gabrielle.:smir:
За неколку минути .Fred Baker vs. Nyram- Confirmation anyone???
Јас вака да си прашам да не ја има некој од Влатко Илиевски - Најбогат на свет? дека ја нема на ммм.ком, затоа прашувам?
А и ако може некој да ми ги прати Paper Planes - M.I.A. и Dreams - Gabrielle.:smir:
ај некој од Самарџиев и Џорлев, пошо га нема на ммм.ком.мк
На Христов веќе му пратив а на вас двајца да ве прашам дали ги сакате НеОргиналите, пошо оргинали уште ги нема од тие песни.Песната од Самарџиев и Џорлев ако може.
и уште една ако имате :Djordje Balasevic - Requiem(Rekvijum)