Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ако ви текнуе пред 8-9 години на македонско радио имаше еден џингл или како и да се нарекуе го пуштаа пред да кажат колку е саат.. такво едно со ѕвона така морбидно.. ај ако му текне на некој од постариве и ако го има нека го подаде навака

и уште нешто... малку олд скул нумера.. i like big buts (baby got back) само не од јутуб конвертуена

Уште еднаш да замолам некој да ми ја прати Zuccero-My love, пошто таа што ми ја пратија не чинеше... :jaj:

Да не случајно некој ја има Како вардар ќе дотечам преработката во рок верзија не ми текнува од која група е преработена, ама знам дека ми е ептен здрава! PLS!

Да не случајно некој ја има Како вардар ќе дотечам преработката во рок верзија не ми текнува од која група е преработена, ама знам дека ми е ептен здрава! PLS!

Ако ја има некој нека ми ја прати и мене, немора да е во рок верзија, оргиналот нека е а ако ја имате и во рок верзија може да ми ја пратите. :)

Ако може од Фани, понова песна се вика нешто Исто како он или ист си како него, па вика лето зима, нешто така иде...:)

И Love is wicked - Brick and Lace?

Ако може од Фани, понова песна се вика нешто Исто како он или ист си како него, па вика лето зима, нешто така иде...:)

И Love is wicked - Brick and Lace?

За неколку минути двете :)

Едит: Пратена, провери профил

Ако може некој да ми ја прати песната од Филм(не знам како се викаше,али ја пееја Игор,Критијан,Андреа и Ивана на ОТ,во финалето)

Ја има некој од Roger Brothers - Во наши раце?

не е кујзнае шо песнава, али нешо ми треба :kesa: фала

Delirious - David Guetta и ми треба една песна техно/денс/хаус така нешто е.. и вика цело време нешто пим пам пам парампа! пампарампа :pos2: да не знае некој како се вика? (Ако ме разбра некој)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom