Sacansi*
Oh, crystal ball!
- Член од
- 4 април 2008
- Мислења
- 2.746
- Поени од реакции
- 68
Taa e брат :smir: Ке ти ставев репутација ама многу сум ставал во последниве 24 часа Ај после[zEUs];2087927 напиша:Види на профил, можда е таа ...:helou:
Taa e брат :smir: Ке ти ставев репутација ама многу сум ставал во последниве 24 часа Ај после[zEUs];2087927 напиша:Види на профил, можда е таа ...:helou:
Oк , мило ми е што ти помогнав ...:smir:Taa e брат :smir: Ке ти ставев репутација ама многу сум ставал во последниве 24 часа Ај после
Од килерс е ке ти ја пратам.[zEUs];2088067 напиша:Oк , мило ми е што ти помогнав ...:smir:
- инаку сеа и мене ако може некој да ми помогне, ми треба една песна изгледа беше од килерс a се вика ,,human or dаncer,, .
- а пак случајно дан знае од каде можам да ги спуштим сите ем ти ви адрија топ 20 ...:jaj:
Фала однапред ...
Најдов нешто ке ти пратам.Ја има некој најавната песна од Трст виа Скопје? Или барем да ми каже има ли шанси да ја најдам некаде?
За неколку минути.suze kriem same teku
plavi orkestar-odlazim pls:smir:
Ке ти пратам нештоkoj znae kade se slimnuvaat navivacki himni neka kaze link ili neka prati preku pp. od ovie timovi;juve,barsa,celzi,bayern m.o.marsej,partizan.
koj ke ja najdi ovaja ?????????suze kriem same teku
plavi orkestar-odlazim pls:smir:
Кој ја пее ??koj ke ja najdi ovaja ?????????
ne znam zatoaКој ја пее ??
Кафана на балкану по ПП , изгледа е таја ...:jaj:koj ke ja najdi ovaja ?????????
i kafana na balkanu pls
Како мислиш video? Ako ти треба во мп3 почекај за неколку минути.Sensation White 2008 (video) ?