S
SSS-Stolica
Гостин
Terence Jay One Blood?
prateno po PPTerence Jay One Blood?
Пратено, на пп[zEUs];2019468 напиша:Apocalyptica - Hope ??
Не е таја...:nesum:Пратено, на пп
ти пратив две варијанти не знам која е баш оваа на клипов[zEUs];2019468 напиша:Apocalyptica - Hope ??
klik na linkot vo PPMc Massacre - Македонија Засекогаш
Ја имам ама без текст, ако ја има некој со текст може и мене ????????Jingle Bells (со текст) некој ?
Јас ја најдов ке ти ја пратамЈа имам ама без текст, ако ја има некој со текст може и мене ????????
Не се снјадов...:kesa: , ако може некој друг да ми га даде преку рапид шеар или сл...ти пратив две варијанти не знам која е баш оваа на клипов
едит
копирај линкот во адрес бар ако не работи линкувањето од пораката![]()
За неколку минути , оваа Џингл Бел уба ке е а другава без текст е, само музика.Ако може 2-3 Новогодишно-Божиќни песни...
на пример
Џингл Бел,
оваа I wish you A Merry Christmas....
И тако дајље
Благодарам![]()
Ке ти пратам некои линкчиња, незанм каква верзија зш не слушам ваква музика па ако се погодат арно.[zEUs];2020038 напиша:Не се снјадов...:kesa: , ако може некој друг да ми га даде преку рапид шеар или сл...
а исто таке ако може и ,,Metallica - Nothing Else Matters,, ама само да не биде лајф верзија дека такви имам двеста...:kesa:
аман бре ни на последните не с еснајде со што сурфаш , отвори со фаерфокс треба автоматски да ти даде сејв ин.....[zEUs];2020038 напиша:Не се снјадов...:kesa: , ако може некој друг да ми га даде преку рапид шеар или сл...
а исто таке ако може и ,,Metallica - Nothing Else Matters,, ама само да не биде лајф верзија дека такви имам двеста...:kesa: