Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
aj nekoj/a ako ja ima taa od Vlado Janevski, ne znam kako se vikase, ali vaka nekako idese "oo daj mi daaj... mucho g...(ne pomnam :pos:)". Ja pustat po edno 100 pati na radio furtuna

Барам една песна иде нешо вака: I'm walking on sunsine, Oh Yeee, I'm walking on sunsine... мислам дека е постара. :smir:

aj nekoj/a ako ja ima taa od Vlado Janevski, ne znam kako se vikase, ali vaka nekako idese "oo daj mi daaj... mucho g...(ne pomnam :pos:)". Ja pustat po edno 100 pati na radio furtuna
Па ти си знајал да пееш :aplauz:
Стара ли е или нова? Да не е таа шо га пеет срамотната
Така нешто беше: Ооо дај ми дај 10 дена распуст и одам во школо... и ај да не пишам оште има деца :helou:

Е па вака сега, ми треба една песна, прилично постара, не знам како се вика, не знам кој ја пее, само знам дека многу вика she во текстот и мислам дека начув нешто како Love she do. Така некој софт рок мислам дека е, женско ја пее, полу бавна песна.

Coldplay - Viva la vida
Знам дека сигурно ја има по страниве назад, ама ме мрзи да барам.
Фала однапред:smir:

dali nekoj znae kako i so koja programa se podobruva snimkata na downloadirani pesni(videa) od youtube, bidejki pesnite stvarno ne cinat, mislam ne se gleda cisto. ako nekoj znae neka pise.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom