ај прашај ја таа баба во кое име го прави тоа ке онеме ти велам ке онеме.маѓиите не се од бога така та пример некој ти прави некоја магија ти одма кај некој гледач па он прави против маѓија тоа не е слобода врзан си и се вртиш во круг само исус ослободува потполно скроз.инаку идеш магија против магија и така нема крај.еден демон бркаш друг иде на негово место тој го бркаш иде трет и тн.....:smir:Во уроци т.е. според наше, зареци верувам и ко мала ме носеа по бајачки за да сум помирна
А, во магии не верував, си викав дека само постојат по филмовине,но откако бев кај една баба,се премислувам во врска со то зошто сите нејзини кажувања се совпаѓаат со то шо се случувало и се случува сега.
Инаку за неа имам пишано во овој пост.
VES ПИША:Во уроци т.е. според наше, зареци верувам и ко мала ме носеа по бајачки за да сум помирна. али не си скроз мирна така? ке бидеш извесно време додека тој кој живее вотебе не те научи (додека го запознае својот домаќин)и после па тој ке го разбиваш со друга магија прашање е на време кога па тој ке почне да делува.побарај прошка за гревовите и побарај исус да зацарува во твото срце ке бидеш потполно слободна. и јас бев под маѓија 5години во последно време касно кај 2та навечер имав напади главата у перница гушење и укочување со главата во перница а земев здив како игли ме боцкаа во градите како да сим легнат на шилци а не на кревет и едвај собрав сила и реков исусе помогними и одеднаш скроз ме пушти засега фала богу сум добар и немам напади позз