Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сега ќе видам дали е таа, ама и да не е 10x any way! ;)

ДА ТАА Е!!!! ФАЛА МНОГУ ТОШЕ!! ФАЛА! ФАЛА! ФАЛА!

ДА ТАА Е!!!! ФАЛА МНОГУ ТОШЕ!! ФАЛА! ФАЛА! ФАЛА!еј

Africanism pres.Fedo Mora & Camurri-after the rain да не ја има некој случајно???

ја најдов срц.тенкс енивеј:pipi:

ја има некој песната од рекламата на T-Home? не оваа на T-Mobile, туку T-Home промотивната реклама нешто:..you make me feel so good...

ако некој ме сфати што сакам да кажам, добро е:pos:

Ми треба музиката од филмовите `Пред дождот` и `Прашина` на Милчо Манчевски, а никаде не можам да ја најдам, па кој може да ми помогне ќе му бидам благодарен:smir:
Инаку, музиката од `Прашина` е на Кирил Џајковски, а музиката од `Пред дождот` е на групата Анастасија

Ми треба музиката од филмовите `Пред дождот` и `Прашина` на Милчо Манчевски, а никаде не можам да ја најдам, па кој може да ми помогне ќе му бидам благодарен:smir:
Инаку, музиката од `Прашина` е на Кирил Џајковски, а музиката од `Пред дождот` е на групата Анастасија

Чоек македоски песни на нет тешко се наоѓаат, добро барем јас не знам страница некоја. единствено што ми текнува на ум е или да им ги купиш албумите на Кирил и Анастасија или иди во авалон и барај Soundtrack од филмовите. За прашина сум 100% сигурен дека постои цд соундтрак пошто ги имав ама ми се поеба, а за другиот филм не знам што да ти кажам

ја има некој песната од рекламата на T-Home? не оваа на T-Mobile, туку T-Home промотивната реклама нешто:..you make me feel so good...

ако некој ме сфати што сакам да кажам, добро е:pos:
"Architecture In Helsinki - Wishbone" или "Young Folks - Peter Bjorn & John" би требало да е...

Ја има некој Violet hill - Coldplay, така?

Луѓе сите што имате песни од Gorillaz пишете..:smir:

еве јас како симињам емпетројки :D:D
P.S. Многу ефикасно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom