Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не знај некој како се викаше песнана што ја напраеа од филмот Fron dust till down? со тој батката што викаше Pussy, pussy, camon pussy lovers, we have smelly pussy, shave pussy, hairy pussy, blond pussy, black pussy, white pussy, yellow pussy, wet pussy, dry pussy, camon pussy lovers!!!!!
нели имаше некоја песна со ова напраено:)Баш сега го гледав филмот и ич не ми текнува како се викаше да си ја симнам....ја имам негде во папките ама никако не можам да ја најдам...ај ако му текнува на некој нека пиши:)

Јас ја знам само онаја кај шо ќе му игра Селма Хаек на Тарантино. Ако ја сакаш таа, кажи, ќе ти ја дам на мсн, ама утре, пошто сеа легнувам :smir:
Ајт таму

Until June - Sleeples anyone ? :)

Да не знај некој како се викаше песнана што ја напраеа од филмот Fron dust till down? со тој батката што викаше Pussy, pussy, camon pussy lovers, we have smelly pussy, shave pussy, hairy pussy, blond pussy, black pussy, white pussy, yellow pussy, wet pussy, dry pussy, camon pussy lovers!!!!!
нели имаше некоја песна со ова напраено:)Баш сега го гледав филмот и ич не ми текнува како се викаше да си ја симнам....ја имам негде во папките ама никако не можам да ја најдам...ај ако му текнува на некој нека пиши:)
Ќе да е Dj Baloon - Pussylovers...побарај, а ако сакаш аддни ме на мсн ќе ти ја пратам:helou:

kako bi mozel da dobijam edna pesna samo ne znam kako tocno se vika ide "letaj poletaj ptico malecka.. "

Може да ми каже некој како се вика песната од филмот Escape from L.A.?

Маарко, мислам дека се работи за песната Cut Me Out, од Toadies.

Еј ми треба една песна доста е добра нешто хаус стил ама со труби така некако.
типот шо ја правел се вика Yan Oliver или Ryan Oliver, не разбрав добро, а за името на песната појва немам, разбрав дека е или вино вино, или фино фино дека се вика, ама не сум сигурен дали беше така името на песната.

типот шо ја правел се вика Yan Oliver или Ryan Oliver, не разбрав добро, а за името на песната појва немам, разбрав дека е или вино вино, или фино фино дека се вика, ама не сум сигурен дали беше така името на песната.

Ian Oliver - Bucovina

Маарко, мислам дека се работи за песната Cut Me Out, од Toadies.
Не е таа песна, оваа беше некако спора и немаше пеење, мислам дека идеше во позадина на филмот додека типов внесува 666 и ја гаси цела струја во светот, баш на крај на филмот.

ili e
Ian Oliver - vino vino
ili
Ian Oliver - Bucovina
Lesno se najduva na internet:smir:

btw fala za pesnata pusy lovers:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom