Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
тоа радиомк е за симнување така?
ако е така давајте линк

KC & The Sunshine Band - That's The Way I Like It Rick Finch & Tony Battaglia Remix, фала!

Ствари лагане во живо што ја пее Тоше, деновиве хит по сите радиа...ај ако има некој?

Ее абе знам ги тие финти со влоадер и ли други програмчиња од ју туб да симнам ама сликата е катастрофа....сепак фала...особено на ТУткар!!!ДА си ми жив и здраффф

Ако можи некој да ми ја дај од Дуле и Коки - Дај ми шанса.
Однапред благодарам :smir:

има на цити радијо една песма што фучеше до сеа... клаберска таква и има убацено труби, она, турбофолкерски =) ептен е коска траката. врв.

тој што ќе ја најде, следува вредна награда. се шалам.
фала унапред.

ги има некој
таму некаде и несудена од ѓорѓи крстевски

aj вака песнава беше хит по радијава пред месец-два иде некако ’’биии мај бејбееее’’ пее некој дечко се дрекав глас музиката некако иде накај реге ама не е баш тоа ако некој ме сфати што зборам нека каже ако не биете живи и здрави :)

Има една забавна така постара македонска забавна песна.Мислам Македонка Мара се вика.Не знам од кој е.Ако ја има некој нека ја праќа.Ја барав на нет ама не можев да ја најдам.Ако некој може да ми ја прати вечно ќе му бидам благодарен.

Има една забавна така постара македонска забавна песна.Мислам Македонка Мара се вика.Не знам од кој е.Ако ја има некој нека ја праќа.Ја барав на нет ама не можев да ја најдам.Ако некој може да ми ја прати вечно ќе му бидам благодарен.
Нулта позитив. Ја имав ама не сум ссигурен дали ја имам уште.Ќе проверам ОДМА:)
Kengur,и јас ја барам таа.
Edit: Мара ја испративме.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom