Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А како се вика песната на антена што ја вртат, многу убава е, девојка пее преку цела песна, а рефренот е: Do you love me, love meeee, do you love me, love meeee :)

i ima eden tip so neznae da recitira na angliski pa mu staile samo da vika lets go lets go lets go taka???

Новата песна од Тоше ако ја има некој нека ми ја прати по мсн :cuc:

Што збориш бе?

Абе не буквално нова...туку песна шо претходно била у некое студио испеана а дури сега за прв пат ја пуштаат во етер...по радијата нонстоп ја вртат...

Абе не буквално нова...туку песна шо претходно била у некое студио испеана а дури сега за прв пат ја пуштаат во етер...по радијата нонстоп ја вртат...

Да не мислиш на Без тебе?

Ако е та...ја пуштија пред 3-4 месеца во етер а не сеа...Не знам дали сега имаат пуштено нешто друго

Ако е та...ја пуштија пред 3-4 месеца во етер а не сеа...Не знам дали сега имаат пуштено нешто друго

Најново шо ќе има од Тоше е Hardest rough, ама нема да ја има таа песна нигде до Евровизија, таму ќе се промовира. Значи, после 24 мај

Абе некој спотот на Мадона и Џастин да го има?За она 4 минути?
грациееее

а да и една песничка барам оди од сорта: ју ју ар мај лав...хаус или данс е...

Лидија Кочовска - Ангел Мој
некој?

грациееее

напиши на LimeWire, Ares, eMule ке ти го даде

грациееее

Пратен по пп

грациееее

Не ја знаеш финтата за симнување од YouTube?
Го копираш линкот од спотот и го пастираш на keepvid.com, одбираш од десно YouTube и ти се симнува, после тоа треба да му го смениш името и да му додадеш наставка .flv и треба да имаш плеер за овој формат (Media Player Classic). Нешто поедноставно е преку vixy.net

Лидија Кочовска - Ангел Мој
некој?

Климе провери на РадиоМК, сигурен сум дека ја има, јас од таму ја имам симнато.

Не ја знаеш финтата за симнување од YouTube?
Го копираш линкот од спотот и го пастираш на keepvid.com, одбираш од десно YouTube и ти се симнува, после тоа треба да му го смениш името и да му додадеш наставка .flv и треба да имаш плеер за овој формат (Media Player Classic). Нешто поедноставно е преку vixy.net

Климе провери на РадиоМК, сигурен сум дека ја има, јас од таму ја имам симнато.

ама снимката катастрофа ќе биде

Тути фрути-Свадба свадба сплет?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom