Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
luge kako da ja najdam pesnata na boki 13 - ferus - big mama>>Holywood
pisete ovde ili poraka

Кискино другар од дамна сакам да те прашам ШТО ТИ Е СО АПЛОУДОТ!!!!sd

он.Легијта=Легија YO!!

Друже, не ги аплоадирам, туку за наоѓање секогаш за мене чичко Гугл :) а за вас jaс сум секогаш тука (додека не ми здосади :))
п.с. Легија Јоу (yo!) за 5 минути (е неа морам да ја качам) и ја става поради тоа што во последно време стварно ми е на плеј-листата и ми е една од омилените :)

Еј дајте програм ко на макинтош шо е она програмчено ко тапани ова она ритам да местиш нешто техно ова она да прајш!!!

A за мене некој може да најде нешто?! Владимир Четкар по можност.

Друже, не ги аплоадирам, туку за наоѓање секогаш за мене чичко Гугл :) а за вас jaс сум секогаш тука (додека не ми здосади :))
п.с. Легија Јоу (yo!) за 5 минути (е неа морам да ја качам) и ја става поради тоа што во последно време стварно ми е на плеј-листата и ми е една од омилените :)
ај биди добар и дај ми линк од таму кај шо ја уплоудира:pos::pos::pos:

Еј дајте програм ко на макинтош шо е она програмчено ко тапани ова она ритам да местиш нешто техно ова она да прајш!!!
ај и за мене нешо вакво... само танесов сакат да прајт техно....:pos::pos::pos::pos::pos:

@Пејо и Јован: Пратена ви е Легија Yo!
ај и јавно да го речам она шо ти го напишав на пп:pos2:
тенкију вери мач енд мач мач мор:vozbud::vozbud::vozbud:
ефф и едно зеленко ама џабе... не се рачунет...:nesum:

еј репери, ај онаа.. незнам од кој е, ама долго трае така, спотче има нешто у парк ко самураи се, па ко у лудница нешто.. па на баскет терените у влае со пиштоли нешо и тој лузерот на крај со баскет у глава го маваат.. така нешо.
се надевам ме разбравте. врска неам кои се тие нит како се вика песМата.
љинк по пе-пе ако може. тенкју.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom