Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Првиве две ги има на RadioMK, и двете мислам дека ги има на нивниот форум. Инаку новата од Кајли се вика All I See :)
Фала Тошка најдов се што ми требаше:) Не знаев дека има песни и на форумот на РадиоМк се скинав симнувајќи песни што ги немам:)

Oд есма реџепова, : Не ги заборавај тие цигански зборови, те сакам јас, траллала ке џезнеам, ке џезнеам, -

* не ми текнува како се вика, а мн, ми треба

Oд есма реџепова, : Не ги заборавај тие цигански зборови, те сакам јас, траллала ке џезнеам, ке џезнеам, -

* не ми текнува како се вика, а мн, ми треба
Пратено Цики,
ми должиш џ.. .. :helou:

Dali znae nekoj kako se vikase novata pesna na Legijata i RNS. nikako ne mozam da ja najdam. Ja pustija kako odjavna pesna na ZipZap show vo nedelata. Nesto kako peat za zivotot vo skopje demek tesko bilo ovo ono :))))))))) ako znae nekoj neka pise. pls
pozz
На зипзап (како што знам) ја пуштаат само бонус трака (подземни води), инаку ако не е таа, напиши некој стих, па можеби ќе ми текне која е песнава.

Green Out-Фреквенции( па и поише песни од нив ако може на форматот све ми отиде у пичку матер:@:@:@)
Осум песни во пакет се качени на репидшер, симни ги и уживај :helou:

Children of Bodom-In your face...
Anyone?
Цики?
Марче?
Вие ги слушате тие шитови,дај некој да ми ја прати на ПП:pos2:

таа што е Power Play на Антена

и

Spit-Falling

блгдрм

На зипзап (како што знам) ја пуштаат само бонус трака (подземни води), инаку ако не е таа, напиши некој стих, па можеби ќе ми текне која е песнава.

Ne mi teknuva kako idese, inace peat za zivotot vo skopje demek tesko bilo, bezdomnici itn:):):). mi teknue na eden stih kaj sto vika nesto kako: ne znaes kako e da te budat karanicite od dnevnata:) sekoj den takva nesto. I ne ne e bonus traka. Mislam deka im e nova pesnata.

Мислам оти се работи за песната на GreenOut со наслов "Фрекфенции", можам да ти ја пратам попосле, ако не ја најдеш, нормално :)

Schiller Feat. September - Breathe
по пп некој?:lollipop:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom