The Mummy
The world is not enough
- Член од
- 3 мај 2006
- Мислења
- 5.415
- Поени од реакции
- 181
Фала Тошка најдов се што ми требашеПрвиве две ги има на RadioMK, и двете мислам дека ги има на нивниот форум. Инаку новата од Кајли се вика All I See![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Фала Тошка најдов се што ми требашеПрвиве две ги има на RadioMK, и двете мислам дека ги има на нивниот форум. Инаку новата од Кајли се вика All I See![]()
Пратено Цики,Oд есма реџепова, : Не ги заборавај тие цигански зборови, те сакам јас, траллала ке џезнеам, ке џезнеам, -
* не ми текнува како се вика, а мн, ми треба
На зипзап (како што знам) ја пуштаат само бонус трака (подземни води), инаку ако не е таа, напиши некој стих, па можеби ќе ми текне која е песнава.Dali znae nekoj kako se vikase novata pesna na Legijata i RNS. nikako ne mozam da ja najdam. Ja pustija kako odjavna pesna na ZipZap show vo nedelata. Nesto kako peat za zivotot vo skopje demek tesko bilo ovo ono)))))))) ako znae nekoj neka pise. pls
pozz
Осум песни во пакет се качени на репидшер, симни ги и уживај :helou:Green Out-Фреквенции( па и поише песни од нив ако може на форматот све ми отиде у пичку матер)
На зипзап (како што знам) ја пуштаат само бонус трака (подземни води), инаку ако не е таа, напиши некој стих, па можеби ќе ми текне која е песнава.
Ne mi teknuva kako idese, inace peat za zivotot vo skopje demek tesko bilo, bezdomnici itn. mi teknue na eden stih kaj sto vika nesto kako: ne znaes kako e da te budat karanicite od dnevnata
sekoj den takva nesto. I ne ne e bonus traka. Mislam deka im e nova pesnata.
Кискино ај и за мене пакетот од 8 песни од ГринАут.Осум песни во пакет се качени на репидшер, симни ги и уживај :helou:
Кискино ај и за мене пакетот од 8 песни од ГринАут.
Фала однапред:smir:
Пратено.Schiller Feat. September - Breathe
по пп некој?:lollipop: