Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја слушнав пред некој ден на радио од Тони Зен, нешто оди фраер прва класа, па нешто вели светски даса или слично.:pos2:
Ја барав насекаде и не можев да ја најдам.
I NEED HELP!!!!:smir:

Ја слушнав пред некој ден на радио од Тони Зен, нешто оди фраер прва класа, па нешто вели светски даса или слично.:pos2:
да не си слушнал пичка прва класа, од посебна раса?:lollipop:

mi kasa es su casa....провери ПП................бтв мене ми треба една песна на антена ја пуштаат има нешто I can breathe i can breathe

некој може ли да ми ја прати од Тоше - Ствари лагане ама по пп, затоа што кога ми ја пратија по мсн нејќеше да ми се отвори:(
едит:исто така ако некој ја има од Тоше - Без тебе

ениуан?:lollipop:
едит:ми ги испратија:je::lollipop:

Green Out-Фреквенции( па и поише песни од нив ако може на форматот све ми отиде у пичку матер:@:@:@)

некој може ли да ми ја прати од Тоше - Ствари лагане ама по пп, затоа што кога ми ја пратија по мсн нејќеше да ми се отвори:(
едит:исто така ако некој ја има од Тоше - Без тебе

ениуан?:lollipop:
Без тебе ја добиваш на пп за 5 мин

dali nekoj ja ima pesnata od magazin-dzana od 91 god. i od kuku lele-i se e protiv nas fala odnapred :pipi:(ili pak znae kade da ja najdam)

Dali znae nekoj kako se vikase novata pesna na Legijata i RNS. nikako ne mozam da ja najdam. Ja pustija kako odjavna pesna na ZipZap show vo nedelata. Nesto kako peat za zivotot vo skopje demek tesko bilo ovo ono :))))))))) ako znae nekoj neka pise. pls
pozz

Маја Гроздановска - Во името на љубовта
Ристо Самарџиев и Ирена - Исто како вчера (од Макфест)
Новата од Кајли (кажете ми само наслов сам ќе си ја симнам:))

Маја Гроздановска - Во името на љубовта
Ристо Самарџиев и Ирена - Исто како вчера (од Макфест)
Новата од Кајли (кажете ми само наслов сам ќе си ја симнам:))

Првиве две ги има на RadioMK, и двете мислам дека ги има на нивниот форум. Инаку новата од Кајли се вика All I See :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom