Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Можда е Kanye Marlboro
:)

Помош е потребна.

Види сеа вака, слушнав една песна на радио, не и го запомнив добро текстот, ама стварно ми се допадна. Вака одеше(бар јас така слушнав/значи не е сигурно :)):

- Sheeee... is making me scream, bla-bla-bla и после пак се врти кон издолжено Sheee.

Машки вокал ја изведува.
Познато?

Помош е потребна.

Види сеа вака, слушнав една песна на радио, не и го запомнив добро текстот, ама стварно ми се допадна. Вака одеше(бар јас така слушнав/значи не е сигурно :)):

- Sheeee... is making me scream, bla-bla-bla и после пак се врти кон издолжено Sheee.

Машки вокал ја изведува.
Познато?

Elvis Costelo-She?

Ќе ти ја пратам на пп за некоја минутка па види дали е таа.

Elvis Costelo-She?

Ќе ти ја пратам на пп за некоја минутка па види дали е таа.
Не, не се мачи. Не е таа, со далеку помоќна интонација е таа што ја барам.

Сепак, фала.

p.s.
мислев да не те замарам... да не ја бараш или евентуално аплоадираш на rapidshare, ама ти веќе си го сторила тоа. :)

На радијава се врти една малце побрза и да не кажам (техно,радио) микс на Не си го Продавај Кољо чифликот стално ја вртат на радио кога има ex yu хитчиња (женски вокал се разбира)

На радијава се врти една малце побрза и да не кажам (техно,радио) микс на Не си го Продавај Кољо чифликот стално ја вртат на радио кога има ex yu хитчиња (женски вокал се разбира)
мислам дека миксот е на бабура ама ја немам...

Ја барав на нет....јок бурда...ја нема...ако ја има некој по дома нека ја прати

Не, не се мачи. Не е таа, со далеку помоќна интонација е таа што ја барам.

Сепак, фала.

p.s.
мислев да не те замарам... да не ја бараш или евентуално аплоадираш на rapidshare, ама ти веќе си го сторила тоа. :)

Каков жанр беше? И отприлика мислиш ли дека е песната стара или нова?

Дали имате нешто од Daft Punk ????Harder Better Faster Stronger
траката посебно :smir:

Не си го продавај Грујо името,име народ ке ти проколне...дајте дечки мора да сте ја слушнале...стално ја вртат на радијо..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom