Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Веб-сајт
www.kajgana.com
Старата се препуни,па ова му доаѓа како мало освежување...знаете за што служи па бајрум.

Правила:
Без линкови до песни. Барем не јавно. Што правите по приватни пораки - не е во наша надлежност.

Ајде да ја сефтосам со првото побарување :)
Ми треба еден ремикс од That's The Way (I Like It) oд KC & The Sunshine Band, ремиксот е некаде излезен 2000 година и има едни ѕвончиња во него :) Фала!

Абе има една песна од Ју групите, само ни знам која група е, ни па која песна е:kesa:
Текстот е вака некако: Бомба куца тика-така летнече ти сви у зрака. Аааааааааааааааааааааааааааааааааа!
Сви ме избегавају и сви ме оговарају,
Звали су ме педеру, згази чу те ко конзерву, и нешто ја никад ни сам био нормалан!

Јас пак после некое време да си ја побарам Муза од Мартин Вучиќ.
Му се наоѓа на некој?

И јас би сакала да ми ја дај некој, а исто и црно тиквешко од Владо Јаневски. Порано некој ми ја даде, ама се десија некој работи и ја немам пак.. Ако можи некој да ми ја дај..

И јас би сакала да ми ја дај некој, а исто и црно тиквешко од Владо Јаневски. Порано некој ми ја даде, ама се десија некој работи и ја немам пак.. Ако можи некој да ми ја дај..

Там та рам там....Јас би требало да можам

Златни Жици од Џокси...што ја пееше на изборот за песна за на Евровизија...2006 мислам...никаде не можам да ја најдам,а интересна песна.Ако ја има некој...
А...и јас би сакала Муза да ми даде некој :)...мислам ако може

Провери си во приватни пораки за Златни жици од Џокси. :)

У претходната тема Maweчко,ја бараше таа песната од Бијонсе која што ја даваат на Антена 5.

Може и за мене,anyone?

Justin & Madonna-4 minutes (to save the world)?

basshunter-now your gone!
kate nash-pumpkin soup!
кој има нека праќа PLEASEEE!
ја најдов првата!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom