Музичари кои ве иритираат(анти Јован&Co тема)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Ако се овие музичари јас сум Џејмс Бонд зеро зеро штат....типични мисири и плагијатори воедно. Јован Јованов што сака да биде Џастин и Елвир Мекица што се пали на Бокица а личи на пекинезер....фаааааак нот соу гуд. ОКЕЈ можеби и имаат некои гласовни способности но дали сме ги слушнале во живо? НЕ МИСЛАМ ТАКА:) да си го пројдеш гласот низ милион филтри кои ги нудат денешните програми за креирање и продуцирање е многу лесно-три клика до пеач.....
Фаци кои постојат за сликање со напалени тинејџерки кои што вриштат по нив (го сакам твојот потпис на моите цицки) девојки зависни од хај фајв сликање и немање доволно мозок.....
Зошто гужва по нивните настапи? -Секоја девојка која има дечко го малтретира да иде со неа, копиљана што ги молат мама и тато да ги носат и осамени дечки и девојки кои чекаат да се смуваат.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.161
Поени од реакции
6.025
Абе зашто пљукате по нив? Немојте така... Што им фали на дечките?

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Епитетот музичари. Мада се надевам/знам беше ироничен со прашањево :)))))

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Абе зашто пљукате по нив? Немојте така... Што им фали на дечките?
Глас за да бидат пејачи. Љубов за музика за да бидат музичари. И секако некој професор убаво шо ќе ги подучи како да разликуваат музика од корпа која место со ѓубре се полни со пари(And guess who's guilty about it?).

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Цела македонска поп естрада ме нервира посебно вакви Елвири, Јовановци и такви слични бледи срања.Од светскиве ме нервира Боно,новопечените металци,раперите и сите поп-панкери.
Punks not dead!!!

NIght_Elf

High Priestess
Член од
15 јуни 2007
Мислења
479
Поени од реакции
13
adrijan gadza, Elvir Mekic i jovan jovanov ii zamalku ke zaborave NONE NEDELKOVSKA heheheehehhhehhhehehehe

ivana gorican

MekiChka
Член од
8 јуни 2008
Мислења
17
Поени од реакции
2
mozda ne sum za na ovaa tema ama ne mozav a da ne vi odgovoram na site. LELE AMA STE IDIOTI. najubavoto nesto vo mojot zivot e postoenjeto na elvir.i ne se glupi tie so kubat kosi po elvir i dr. mak. peaci kako jas .vie ste glupi so ne razbirate NISTO

Член од
24 јануари 2009
Мислења
229
Поени од реакции
15
mozda ne sum za na ovaa tema ama ne mozav a da ne vi odgovoram na site. LELE AMA STE IDIOTI. najubavoto nesto vo mojot zivot e postoenjeto na elvir.i ne se glupi tie so kubat kosi po elvir i dr. mak. peaci kako jas .vie ste glupi so ne razbirate NISTO

Ај до некаде те сфаќам уште си мала, ама во иднина немој вакви постој ми го срамиш градов! Поздрав

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.161
Поени од реакции
6.025
elvir e naj ubav i naj ubavo peje
p0zz kiss4e

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Moжда некои веднаш ќе ми реплицираат, ама највеќе ме иритира Владо Јаневски.
Незнам, не викам дека нема убави песни,ама од мала така ми бил одбивен и така останало...
И Верица Пандиловска...
Јован Јованов на почетокот ми беше ок, сега се повеќе и повеќе ме иритира, премногу вештачки му се песнине шознам..
И Елвир43 е тука некаде, единствена песна шо ми е уба од него е "Уште те има", друго све ми е.. шит..

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496

Хахахахаха го читам ова и не можев да се додржим од смеење. Посебно болдираното.

Kajgana Shop

На врв Bottom