Музичари кои ве иритираат(анти Јован&Co тема)

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Ме нервираат: Лили Ален, обидите на Парис Хилтон, Хилари даф, Линзди Лохан, Токио Хотел(боже смилуј се)и некои слични глупи фаци.
Ме нервира тоа што Ејми Вајнхаус си го сјебува животот, а е прекрасен вокал со супер песни.

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Ако се водиме по името на темава тогаш музичари не се Парис Хлтон, Даф, или Лохан.

...во контекст на името на темата, музичари што не ги сакам, секој бенд под знамето на Металкорот, или нешто приближно, што е исфорсирано а се крие под името на death metal-от, нешто од типот на новите бендови низ европа, а и америка понесени од трендот на Melodic death. И тие се сепак музичари поради способностите да прават самите музика, ама за жал не со своја глава/од своја глава.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
мартина. елвир. јован. можно е дополнување понатаму...

A

Anck-Su-Namun

Гостин
Од нашиве Бојана не можем да ја смислим ауф! бљааак!
Од ТВ Пинк свитеее бљаааааааааааааак (не ни може да се нареча музичари, а ни Бојана)
А од странски Beyonce ме нервира одвреме навреме...леле не ми текнува сеа, се изнервирав со Бојана, ќе се надополнам покасно...

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Токио Хотел,Ејми Вајнхаус што навистина е добра а си го уништува животот,Елвир,Металика,Татарине и српските турбо-фолк пејачи.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Јован Јованов, Мартина, Тие северно, и источно од нас (СИТЕ од турбо фолк) и куп татини богати синови анонимци со по еден смрден спот, колку да ги видат роднините на ТВ.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.844
Поени од реакции
50.209
дакле..
50 сент и 90%рапери од новиов век,Елвир Јован,Врчак,Гаџа,Индира Радич,Ален од Бјело Дугме,сите Бугарки освен Анелија и Камелија,Адријана Јаневска.Џус,Орце Стефковски,и да Боно наравно.
ке има доплнување во скоро време

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
Yngwie, Боно од ВоДва. Толку се музичари. Не ги спомнувам јован, елвир, мартина, бојана, зашто насловот на темата е `Музичари...`. Кога ќе има тема `Морончиња со IQ помал од бројот на кондури кои се појавуваат на телевизија` ќе ги пишам таму.

U

UnholY

Гостин
Музичар што ме иритира....Vile Vallo од HIM, Bili од Tokio Hotel....на вие ми текна во моментов...ќе допишам

NIKA

F.B.I (Fausse Bonne Idée)
Член од
11 април 2006
Мислења
791
Поени од реакции
12
Сите турбофолк, чалга зеачки!!!!
А од нашиве Калиопи, Маја ВОлкичевиќ

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247
Sega mi teknuvaat Justin i 50 cent (iako ne gi smetam za muzicari). A od pravite muzicari ne mi teknuva sega.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
охооо колку ме нервираат, пр. Токио Хотел, Џастин, Бритни... и уште многу други а од македонскиве многу ама посебно Елена Ристеска не можам да ја поднесам.

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Мене ме нервира Бритни Спиарс, 50 центи :pos2:. токио хотел, us 5( i site ovie so se glupive boy bendovi so se kako barbiki........) od makedonskive skoro site so se kako elena risteska i elvir i vrcak( vrkac) i ne znam uste koj drug........verojatno ima uste mnogu ama mene ne mi teknuvat :salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom