- Член од
- 31 мај 2009
- Мислења
- 1.257
- Поени од реакции
- 2.595
Семинарска на тема „мотивација“ итно ми треба доколку некои располага со таква веднаш нека пише.
Што на пример,за струја,за наводнување и какви се тие вештачетириИ езера,таква категорија на езера ми е непозната??Nesto za vesta4ki ezera vo republika makedonija proekt za matura
Јок...книги имам на англиски,ал проект јок...ама веќе го имам во умот лесни се проектите...Материјал за проект на тема Неутронски Ѕвезди - Пулсари
Ако знае некој каде можам да најдам книга или пак некој линк на интернет ама на македонски.
Благодарам однапред
Фала, ама најдов материјали и почнав да го правам проектотЈок...книги имам на англиски,ал проект јок...ама веќе го имам во умот лесни се проектите...
Здраво ..
ако некој може да ми помогне..?
Што е Сензор?
Поделба на Сензори:
Елетрични
неелктрични
Проток
Мерен претворувач на проток
Што да правам мн. ми е потребно
Е не може така.Нешто на тема Улогата на менаџерите во организациското структурирање?
Nesto za vesta4ki ezera vo republika makedonija proekt za matura
Brat abe mi treba opsto za ezerata vestacko vo R.M najveke za ovie pogolemitr Debarsko i tamu drugite nastanok i se drugo golemona itn.Е како тоа не знаеш што е сензор...од погоре напишаното следува дека сензор е направа којa било каква физичка(ил хемиска, и биолошка,радиолошка...) квантитативна или квалитативна промена ја претставува за нас како хмм како сигнал(ил јазик кој може да биде интерпретиран СО ИНСТРУМЕНТИ)или пак доволно е човечкио мозок.
Поделбата е мноогуу широка.
Нејсе зошто тооолку многу ти требаат ова сензориве??
Е не може така.
Зависи каква фирма т.е дали АД..ДОО.. па дали е услужна или пак производствена,ако е производствена дали станува збор за поединечно,сериско или пак масовно производство...
Ова е преемногу широко...и се чудам дали уопште е за ФИРМА??
Имаме менаџери и во нон-профит организации.
Плус имаме и некои кои се филмаат дека се...менаџери.
А што бе манчестеријанац???
Кажи што конкретно,дал искористеност на хидро потенцијал,дал градење..или9 мал историјат на Вештачките езера...
Е не може така.
Зависи каква фирма т.е дали АД..ДОО.. па дали е услужна или пак производствена,ако е производствена дали станува збор за поединечно,сериско или пак масовно производство...
Ова е преемногу широко...и се чудам дали уопште е за ФИРМА??
Имаме менаџери и во нон-профит организации.
Плус имаме и некои кои се филмаат дека се...менаџери.