Помош за проекти (побарај и помогни на оние кои бараат помош)

• Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
751
Поени од реакции
60
Ако може за помош да ги замолам сите кои сакаат да помогнат:se_ molam - Имам за до Петок вечер да предадам презентација на англиски на професорот, па во понеделник да ја презентирам. Арно ама не ми текнува некоја добра тема за да напраам презентација, значи не ми треба цел проект туку една презентација од 10 - 12 страни која ќе се презентира за 15 минути. Имаше презентирано за дрога, за информатика, за економијата во Македонија, за пирамидите во Египет и сл. Ако може предлог, идеја некоја!

С

Спенсер

Гостин
Ако може за помош да ги замолам сите кои сакаат да помогнат:se_ molam - Имам за до Петок вечер да предадам презентација на англиски на професорот, па во понеделник да ја презентирам. Арно ама не ми текнува некоја добра тема за да напраам презентација, значи не ми треба цел проект туку една презентација од 10 - 12 страни која ќе се презентира за 15 минути. Имаше презентирано за дрога, за информатика, за економијата во Македонија, за пирамидите во Египет и сл. Ако може предлог, идеја некоја!
хмммм....па можеш за планетата земја,шо како,димензии,орбита..ова она, можеш за ова соларна енергија шо е, можеш за хардверски дел на пц,кој дел шо како, можеш за помалку познат спорт кај нас,американски фудбал,голф.....можеш нз шо друго,ако ми текне,ке пишам ....ако одбереш нешо од ова,пиши

Член од
12 март 2009
Мислења
3
Поени од реакции
0
еве на пример за принцезата Дијана..има на интернет многу работи..а и плус интересна тема е ...

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
751
Поени од реакции
60
хмммм....па можеш за планетата земја,шо како,димензии,орбита..ова она, можеш за ова соларна енергија шо е, можеш за хардверски дел на пц,кој дел шо како, можеш за помалку познат спорт кај нас,американски фудбал,голф.....можеш нз шо друго,ако ми текне,ке пишам ....ако одбереш нешо од ова,пиши
Фала братче!!! Знаеш идејава за земјава е добра, видов сеа може и за Марс или за Месечината да се направи нешто добро. Ај ќе побарам нешто плус за ова. Фала:smir:

еве на пример за принцезата Дијана..има на интернет многу работи..а и плус интересна тема е ...
Да ама не би сакал за биографии да правам, разгледав и за други личности ама поубаво за нешто општо, поучно да биде. Сепак фала :smir:

Gh0$T

BanishedFromMyOwnWorld
Член од
4 октомври 2008
Мислења
271
Поени од реакции
19
Видео за "Илјада" и "Одисеја"

Mи треба кратки видеа за овие епови ...

Ако може линк или да одма да слегнам од некаде...

Фала однапред :icon_cool

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.881
Поени од реакции
11.597
Алооо историја КЕЦ [1] Илијада е... :icon_lol:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Отвори youtube и напиши Homer Odyssey или Iliad и ќе си најдеш што ти треба.

A може и филмов да си го симнеш.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.881
Поени од реакции
11.597
И македонски КЕЦ! И логика исто.... :icon_lol: :wink:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Бај д беј , не е за историја за македонски е ...:pos2:
А да си ги прочиташ? Тие епови на матура ги има, а Ахил и Хектор се доста споменувани ликови од книга и во следните години (втора, трета, четврта) ќе мораш да правиш споредби на нивните два лика со ликови од други книги што ќе ги обработувате :)

Gh0$T

BanishedFromMyOwnWorld
Член од
4 октомври 2008
Мислења
271
Поени од реакции
19
А да си ги прочиташ? Тие епови на матура ги има, а Ахил и Хектор се доста споменувани ликови од книга и во следните години (втора, трета, четврта) ќе мораш да правиш споредби на нивните два лика со ликови од други книги што ќе ги обработувате :)
Фала за помошта :back:

Kajgana Shop

На врв Bottom