Филолошки факултет - Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата JeCILaDy
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе биде ли некој фер да отиде до факултетот да провери за мене?

Нека ми пише пп да му дадам податоци ако има таков. Се нервирам веќе 2 дена чекам и немаат никакви резултати на сајтот. :(

Ту шо не кажа порано, ја денес бев. Ама треба да идам да ги дадам тие документите за упис у понеделник, па ако некој не може да ти види порано, кажи ми да видам јас тогаш.:)

Ту шо не кажа порано, ја денес бев. Ама треба да идам да ги дадам тие документите за упис у понеделник, па ако некој не може да ти види порано, кажи ми да видам јас тогаш.:)

Ти пишав на msn ама те немаше.
Ќе ти пишам па ќе се договориме.

А нели на 10-ти треба да се поднесуваат документи за упис и да се плати првиот дел од партиципацијата?

Ау понеделник неработен е бееее, добро де!:)

Хех до тогаш јас веќе треба да знам дали ме примале за да знам дали да доаѓам во Ск. :)

Мислам дека си примена у државна квота... И тоа погоре си на списокот...:wink:

Иначе првата рата за партиципација се плаќа на почеток на октобер колку што памтам:)

А, може ли некој да каже што точно треба да се носи во среда за запишување, колку пари и дали првиот дел од партиципацијата се плаќа тогаш?

Иначе првата рата за партиципација се плаќа на почеток на октобер колку што памтам:)

Jaс како што знам првата рата треба да се регулира до вторник или евентуално среда кога и ќе треба да се оди на факс да се потпише некоја си изјава...

Многу кнап го напраија...Резултати у петок, сабота и недела не работат, понеделник државен празник, не може ни да се види што све документи се потребни а нет страната им е тиња и не очекувам таму воопшто да објават нешто....

Дали знае некој на кој катедри има останато празни места за втор уписен рок?

Честито на сите што се примени па се гледаме од Октомври :)

Дали знае некој на кој катедри има останато празни места за втор уписен рок?

како што успеав да видам милам дека само за во вонредна квота имаше неколку празни места
сепак за сигурно треба сами да си проверите

[

како што успеав да видам милам дека само за во вонредна квота имаше неколку празни места
сепак за сигурно треба сами да си проверите[/quote]

а на која катедра дали знаеш?

видов само за на англиски и книжевност
имаше уште 5 за вонредна

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom