Фан Клуб: Philadelphia 76ers

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Уф ако ги победат Детриот (тимот со најдобра тимска кошарка) стварно вредат за тим на кој може да се смета за понатаму, но и по првата победа, пак сум скептик.

Ако ако..Нека земат уште една.Малце неизвесност нека има:)Ама мислам дека доволно е и тоа што влегоа во разигрувањето.Немаат тим за да одат понатака.Факт е тоа.За година две можда. Да му донесат други играчи на Игудала.

aaaaaa so koj ce igrame AKO(daj boze)da odime ponatamu?

Со победникот од Orlando - Toronto.

вечерва детроит израмни на 1-1 105-88 кон резултат
игудала со шут 1 од 9 и само 1 деф. скок
далемберт 1 од 6 и нула банани
вили грин 2/8 шут, 0 скокови и 1 асистенција
севкупно премалку за уште едно изненадување
сега треба да бранат евентуален брејк

вечерва детроит израмни на 1-1 105-88 кон резултат
игудала со шут 1 од 9 и само 1 деф. скок
далемберт 1 од 6 и нула банани
вили грин 2/8 шут, 0 скокови и 1 асистенција
севкупно премалку за уште едно изненадување
сега треба да бранат евентуален брејк
Остај шутот, гледај ги скоковите 28 дефанзивни скокови на Детроит, од вкупно 42 од кои Мекдајс има 12, Далемберт поарно да не го спомнувам..што правел во противничкиот кош...Плус шутот за три 16,7%..аман бе...
Пази ја изјавата на Игудала "Those are the Detroit Pistons that we expect to see.''..па шо не ја предададат пред време
Добро...било је добро док је трајало..

ete go do koj bilo rabotata. marcus vika 1 ce pobedat i samo na 1 ce ostanat ccc

Реков уште порано, Милер и Игуодала го движат тимот, а Далемберт е коњ, не знам шо му е филмот... Ај сега две дома играме, бар една да победиме за да одбраниме чест. :)

Хехехе....Мислам дека ќе има серија од 4 победи на Детроит за да влезат у 2 коло поодморени.Знае Игудала шо збори:)

Сепак мислам дека добро ќе ги испотат Детроит... Ех, да им ги земат сега и двете дома, аууу како ќе ги стресаааат:)

Работата со Детроит е треба нешто додатно да ги стимулира за вистински да почнат да играат. Ако ги пратите од порано, стално ќе му се деси еден-два порази па потоа ќе почнаат да растураат. Еве така се деси и сега.

Ништо не е готово, ај да не летаме, мојт?

Работата со Детроит е треба нешто додатно да ги стимулира за вистински да почнат да играат. Ако ги пратите од порано, стално ќе му се деси еден-два порази па потоа ќе почнаат да растураат. Еве така се деси и сега.
Точно...дали е во прашање потценување на другите незнам ама некако палат единствено на тој начин...Сега се и во психолошка предност..На 76ерс е ред да возвратат..ќе видиме колку ги бива...барем психолошки...Ако ја изгубат и оваа..мислам дека дефинитивно..went horse to the river(буквален превод)..

А можда и намерно дозволуваат да има по некој пораз,вака во плеј оф, па противничкиот тим малку да се опушти :) Да ги спомнам Орландо пак. Пред неколку години 1-0 за Детроит,па 3-1 за орландо, па 4-3 За Детроит. Најбоље плеј оф серија беше таа.

Ааааааааааааааааааааа ...... Како бе пак порааааз??!!!???!?!?!?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom