Пеење

• Креатор на темата Креатор на темата *eLeNa*
  • Време на започнување Време на започнување
Imam glas za peeenje ako ne bi bil doctor bi bil pejac mozebi, imam vooduseveno devojka so moeto peenje :toe: kaza deka uste poveke me zasakala od koa sum i peel :pipi:... taka da sakam da pejam si peam po doma a najveke pod tush :kesa:

Само кога се бањам и за да ми помине стравот пеам.:kesa:

Ова ми една неостварена желба во животот..професионално да се бавам со пеење..ама затоа по дома секој ден на сите уши им дупнувам,и на глава им се качувам од шо пеам по цел ден..

Ako ne bi bil ova sto sum togas bi peeel,odnosno bi bil peac ili pijanist znam da pejam me pofalile u drustvo sum glaven ako najdam vreme ke pocnam da ucam da sviram i gitara zasto znam klavir i od muzicka familija sum plus taka da peam na veliko i dobro :smir:

Ова ми една неостварена желба во животот..професионално да се бавам со пеење..ама затоа по дома секој ден на сите уши им дупнувам,и на глава им се качувам од шо пеам по цел ден..

Same here.:vozbud::pos2:
Eден ден ќе ме исфрлат од дома. Среќа има кој да ме прими.:pos2:

Пеам професионално скоро секој ден (ама пратечи вокали само :kesa:) терци, и слично :helou:

Пеам само под туш, за последиците кои ги сноси комшилуков не одговарам они си знаат како им е :):)

пеам 24/7, секаква музика може да се слушне од мојата соба и од моето грло,само има еден `мал` проблем - предизвикува трајни последици по слухот :pos2:

гласов ми нема врска па затоа пеам поретко или потивко и тоа кога сум сам

Обожавам да пеам ! Можеби немам којзнае каков глас и не сум можеби којзнае колку талентирана за пеење, но знам дека сум музикална, дека ја обожавам музиката и дека сакам да пеам. Уште кога бев помала желба ми беше еден ден да станам пејачка... за таа желба и за нејзиното остварување во моментот неможам да коментирам. Кога пеам тоа се најчесто балади ( рок, поп, латино и тоа евергрин песни ). :)

Обожавав да пеам до 15 години. Тогаш бев страшно добар пејач, пеев во хорот 1 глас. Но после тоа незнам што се случи со мојот глас. Сега имам глас како коковче, и никогаш не пеам пред други:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom