Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а питу гули пак биле тепани во радолишта, така да, таква е лигата, и воопшто фудбалот во мкд. домашен, домаќинот прави притисоци и си победува, кога ќе дојдат кај вас и вие нив да им направите така, за да им текне за нареден пат. мислим ова не се однесува само на борец и на питу гули, туку воопшто за сите.Најпрвин честита победа до ФК Подмочани над Младост!
Наредно коло играте со Питу Гули од Крушево и се надевам ем ќотек ќе им дадете и ќе ги победите. Ние (Борец) игравме минатото коло со нив таму и буквално не отепаа..животни од планина. :uvo:
Судијата наклонет кон нив 1000%, старт од позади на наш играч 6-7 пати...ниеден картон, чиста шанса за нас офсајд ни крена, а откако дадоа гол, почнаа топките да ги шутирет шо подалеку (дури кај езерцето одеа топките) и тоа 5-6 пати...па после чекај топка, па после на сосема минимални додири паѓаа и глумеа повеќе од К.Роналдо...после на 2 измени се влечкаа по теренот дури да излезат...и не знам друго шо да кажам :nerv:
И едно предупредување до играчите на Питу Гули (доколку ги има на кајгана форум) или пак доколку имат некој од Крушево шо не е играч нека пренесит.
НЕМОЈТЕ...повторувам,НЕМОЈТЕ да идете за Охрид кога ќе играте со ФК Борец, ќе си го истрошите времето, а и богами ќе си одите потечени до Крушево :angry3:
Така да Форца Подмочани!!! :smir:
Извинете заftopic:
Нема проблем бате што можиме ќе поможиме и јас се надевам на наша победа и нас така ни направија во оризари битола нозете ни ги искршија ама насила ништо не се можи тој судијата голот му го призна а беше 6 метри внатре во офсајд поздрав треба да му ги скратиме маките нивНајпрвин честита победа до ФК Подмочани над Младост!
Наредно коло играте со Питу Гули од Крушево и се надевам ем ќотек ќе им дадете и ќе ги победите. Ние (Борец) игравме минатото коло со нив таму и буквално не отепаа..животни од планина. :uvo:
Судијата наклонет кон нив 1000%, старт од позади на наш играч 6-7 пати...ниеден картон, чиста шанса за нас офсајд ни крена, а откако дадоа гол, почнаа топките да ги шутирет шо подалеку (дури кај езерцето одеа топките) и тоа 5-6 пати...па после чекај топка, па после на сосема минимални додири паѓаа и глумеа повеќе од К.Роналдо...после на 2 измени се влечкаа по теренот дури да излезат...и не знам друго шо да кажам :nerv:
И едно предупредување до играчите на Питу Гули (доколку ги има на кајгана форум) или пак доколку имат некој од Крушево шо не е играч нека пренесит.
НЕМОЈТЕ...повторувам,НЕМОЈТЕ да идете за Охрид кога ќе играте со ФК Борец, ќе си го истрошите времето, а и богами ќе си одите потечени до Крушево :angry3:
Така да Форца Подмочани!!! :smir:
Извинете заftopic:
ФК Подмочани 0-0 ФК Питу Гули:smir:
Најпрвин се извинувам шо одам оф топик :smir:@Коста
Друже, ако не си задоволен ти од играта во Крушево и не нарекуваш дивјаци, тогаш мора да си нов во лигава и не си бил во Радолишта, Велешта, Делгожда, Кравари, Оризари..... И не знаеш што значи да ти биде страв после натпревар да излезеш од соблекувална, не знаеш што значи да ти влегува внатре во теренот публика и да те тепа, не знаеш што значи да те плука и фрла публиката по тебе со се што ќе им се најде, не знае што значи да те удираат со боксови, лакти, да те штипат на секој прекин и да не смееш А да кажеш.
И имаш заборавено неколку факти да напишеш во постот. Имаш заборавено да кажеш дека освен една полу-шанса не створиве ништо посериозно. Најискрено ти велам дека Добрушево даде многу по машка и подобра игра од вас.И ќе те демантирам најодговорно дека шутиравме топки за да задржуваме време (па кај ти текна до езеро:pos2::pos2Измените навистина беа повредени играчите, е сеа тоа што излагаа поспоро од теренот не е ништо ново, тоа го има секаде. Ќе признаам дека имавме помош од судијата, но далеку од тоа што ти го прикажа (сигурно ме слушна кога му се развикав: Ти да не си глуп!) што значи и ние имаме да се пожалиме на судијата.
Така што се надевам дека заканите си ги пишувал во афект и не си мислел така, затоа што, ако мислиш ме исплаши со тоа дека ќе си одам помодрен во Крушево се лажеш. Сум доаѓал дома и во многу полоша состојба:helou:.
http://rezultati.blog.com.mk/node/248285 еве ви табела од вашиот регион. судијата јадел ќотек на кравари-преспа па ја пишав 0-3 сл. ама тоа не е официјално.kravari prespa najverojatno ke bide o-3 bidejki natprevarot e prekinat vo 85 min zaradi napadna sudiijata od srana na publikata
ili ti si greska ili jas. taka gi najdov dvojkite taka gi pisav. prespa so dobrusevo doma, a borec na gosti kaj karaorman. ne veruvam deka e greska bidejki gi zemam od fk falanga.fala mujo samo mislam deka na narednovo kolo igrat prespa i borec vo sreda ama mozda sum greska