Фан Клуб: Подмочани

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
а што направи денеска вардино против кораб?

2:0 победи Вардино ама Кораб на 1:0 имале 3-4 100% шанси ама голманот му одбранил.

Честита победа!! Немаше кизнај каква игра од двете екипи но среќата беше на ваша страна одличен пречек фер игра,фер судење и одлична публика...Само да напоменам на Фаланга им недостигаа 4 првотимци и се виде колку недостасуваа тие..позз и ние исто ке ве пречекаме

Честито победа :smir: По шо нема посебна тема за Мак. 3 Лига, да не знае некој како завршија другите утакмици? Ме интересира за Карaорман и Работник.

Резултати:

Хераклеа Нова - Преспа
Вардино - Кораб (2:0)
Порече - Караорман
Велешта - МФК Битола
Кравари - Питу Гули (1:1)
Добрушево - Младост
Прпарими - Работник
Борец - Мирче Ацев (2:0)
Подмочани - Фаланга (3:0)

Честито победа :smir: По шо нема посебна тема за Мак. 3 Лига, да не знае некој како завршија другите утакмици? Ме интересира за Карaорман и Работник.

Резултати:

Хераклеа Нова - Преспа 1-4
Вардино - Кораб (2:0)
Порече - Караорман
Велешта - МФК Битола
Кравари - Питу Гули (1:1)
Добрушево - Младост
Прпарими - Работник
Борец - Мирче Ацев (2:0)
Подмочани - Фаланга (3:0)
Хераклеа Нова - Преспа 1-4

Зш Немат уште резултати од заостанатото коло ??
vecerva ke gi pisem na blogot, mfk bitola se otkazaja pa moram da gi brisem nivnite rezultati, pa zatoa ne bidnaja odma.

inaku dali nekoj znae zosto ne e odigranata utakmicata prparimi radolista - rabotnik? dali e prekinata ili i prparimi se otkaza od ligata?

http://rezultati.blog.com.mk/node/246633

еве резултати.

и оваја лига стана каша-попара.

vecerva ke gi pisem na blogot, mfk bitola se otkazaja pa moram da gi brisem nivnite rezultati, pa zatoa ne bidnaja odma.

inaku dali nekoj znae zosto ne e odigranata utakmicata prparimi radolista - rabotnik? dali e prekinata ili i prparimi se otkaza od ligata?

http://rezultati.blog.com.mk/node/246633

еве резултати.

и оваја лига стана каша-попара.
Фала брат многу

nema problem, samo se premisliv so rezultatite na mfk, ipak ova e mkd i sve e mozno, pa mozda ke prodolzat da igraat.
не верувам имам еден другар што игра за нив ми рече дека повеќе немало шанси да играат бидејќи се скарале со директорот нешо на клубот и ги избркал сите

не верувам имам еден другар што игра за нив ми рече дека повеќе немало шанси да играат бидејќи се скарале со директорот нешо на клубот и ги избркал сите
pa mfk e akademijata na hristov sto ja otvori u bitola, nelogicen poteg, ama vakva glomazna liga kako godinava se ocekuvase deka ke ima otkazuvanja, samo prasanje na vreme bese koga.

na natprevarot pomegu parparimi i pitu guli koj se odigra minatoto kolo imalo seriozen incident vo sredata imase sostanok na upravniot odpor na nasiot region vo ohrid ne gi znam do detal odlukite no mfk definitivno nema da nastapuva vo treta liga doeka za parparimi ne se znae

na natprevarot pomegu parparimi i pitu guli koj se odigra minatoto kolo imalo seriozen incident vo sredata imase sostanok na upravniot odpor na nasiot region vo ohrid ne gi znam do detal odlukite no mfk definitivno nema da nastapuva vo treta liga doeka za parparimi ne se znae
za mfk se znaese deka stom ne izigraja 2 utakmici, a za prparimi pretpostavuvav, ama da vidimo zos ne e izigran denesniot natprevar protiv rabotnik, pa togas mn raboti ke bidat pojasni.

eve ti amblem od klubot
moz-screenshot-3.jpg

трева првин да ја аплодираш сликата, оди www.imageshack.us па после линкот што ќе ти искочи стај го меѓу
.
И имаш некое инфо за тешкиот инцидент во Радолишта, што се случило, кои биле причините.

pravo da vi kazam ne znam mnogu samo znam deka sudijata ne smeel da sudi kraj se dodeka parparimi ne dale 2 gola a do 90 mi bilo 0-2 za pitu guli poznata rabota za niv e toa natprevarot trael 15 min poveke i tn itn a parparimi ne se otkaza tuku go odlozija natprevarot bidejki najverovatno ke treba da igraat 100 km podaleku od svojot teren

eve vi link od sajtot na seloto http://www.podmocani.com amblemot e na naslovnata strana pa ako znaete stavetego jas ne znam kako

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom