Фудбалери Кајганџии! (старо)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
хахахха добар тандем сме, одлични асистенции прави:smir:
:pos2::pos2::pos2::pos2:
Иначе идам и јас, ама повеќе ќе трчам да си знаете а не ни верувм дека некој ќе сака на гол да седам.(се разбира освен админите)

еми се пријавувам за во недела јас :)
Дојди бе и утре, шо? :)

Ау, фудбалов како легна... Доби форма, запрљан е, поубаво лежи на нога сега :)

Јузери, си најдовте голман? А играчи? :)

За голман во блиска иднина т'нка работа ептен, а играчи иаме едно 8 минимум, освен ако не заебат два-тројца:))

Дојди бе и утре, шо? :)

Ау, фудбалов како легна... Доби форма, запрљан е, поубаво лежи на нога сега :)

Јузери, си најдовте голман? А играчи? :)
Утре неможам, зашто имам проба од 6 саат, тоа е проблемот... инаку би дошол...:toe:

На гол ќе се менуваме по неколку минути само ве молам доколку браните да не браните колку да помине времето или со мислата ај ќе примам 3-4 гола па ќе ме сменат :nenene:

На гол ќе се менуваме по неколку минути само ве молам доколку браните да не браните колку да помине времето или со мислата ај ќе примам 3-4 гола па ќе ме сменат :nenene:

Јас пак ќе кажам, нормално дека име везе тамо не знам, bravery или decision making итн. али ипак нека ви текне дека немаат сите талент и чувство за голман, и затоа ќе треба да надокнадиме со поцврста одбрана. А дека многу од голманите не се доволно концентрирани и се зафркаваат на гол, е тоа...:)

И јас се пријавувам , ама овој пат не играм, ке остаам место за подобрите
А ке дојдам да гледам:pos2:

Па ти и онака само гледаше минатиот пат :nesum:

Ајде бе играј Скорпио, сакаме да те видиме да блеснеш како пред 2 години :pos2:

И јас се пријавувам , ама овој пат не играм, ке остаам место за подобрите
А ке дојдам да гледам:pos2:

Брат како може да не играш ке помислат админите дека им се плашиме овака ако се откажуваш.Утре е наш ден среда убав ден со подобра организација нема шанси да не победат.

Не е интересно да играш со плачковци као Ејсид, ке ја изгубат топката, и те удира со намера:helou: , хахахаха тоа горе постот беше само провокација, да видам како ке реагираат.
Иначе да сигурно нема да бидам само гледач
Така да се пријавувам за ИГРАЊЕ.

Чаирчани Скарјфејс и МААРКО, стајте ме на мсн, ако сакате да идеме заедно:helou:

хахаха пак ке губат:baeh: ама сеа ке биде двоцифрена разлика!:smir:

Денеска е голем ден, мн, рекорди ке бидат срушени на тоа ми мириса:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom