Што рокна?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ништо не кажаа на вести.

Ништо не кажаа на вести.
Будали,они последни ке дознаат ебате...
Него,се надевам дека сме нападнати од вонземјани и дека ке не сјебат сите,ама можеа барем да ни дадат една недела да си го поживееме животот on the edge...:pos2::pos2:

Ништо не кажаа на вести.
Значи, или не е нешто битно, или МРТВ се назад светлосни години.
Најверојатно е второто, затоа што за да се чуе (претпоставувам) експлозија од Битола до Скопје и Тетово - сигурно не е мала работа.

Значи, или не е нешто битно, или МРТВ се назад светлосни години.
Најверојатно е второто, затоа што за да се чуе (претпоставувам) експлозија од Битола до Скопје и Тетово - сигурно не е мала работа.

E da vo pravo si!!!gleam mn luge se ispopanicija iskacaat po ulica se plasat a ovIE MRTV ni da im tekne da kazat na vestive...ali aj moze nekade ke pustat i vonredni vesti:jaj: :toe:

исто и јас слушнав пред пола саат 2 пати... не ни знам што е не ни знам што да мислам само да не биде нешто лошо

Ја мислев грми ама сонце има март сме јебига:)

aaa luge ova malce po malce i kako da lupa neso se slusa ama sea pomalcee:Svie osekate neso?

Охрид не осети ништо.

Бар јас не.

Ни јас. Ваљда сме предалеку за да се слушаме со Скопјани. :)

И никој не разбра шо било? Шом е толку голема експлозија ко шо кажвите, требит некој да знајт нешто.

И јас осетив,ама мислев дека е силен ветер.:)
МИ тропна вратата во соба и прозорите исто ми завибрираа.

Падна бомба од небото па удари баба меца :pos:

Ај може ќе кажат на ТВ нешто ...

Има некој татко/пријател џандар?
Они се органи, мора да знаат што се случило. Слушаат радио станици :)

Стварно. Мене од памет ме извади. Прозорите пред пукање. А охриѓани тоа само скопјаните доживуваат вакви работи. :smir::pos2:

u autokomanda epten jako se slusna...na 3 pati

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom