Eве ги предавниците, се јавија!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Добро Гарфилд бато... Ете тио го таму, лупни му една кажи му нему, не мене!

Ne e tuka. Ne e. Inaku ke mu kazev ubavo.

Se krie i ceka da odi na 28-29 na edno pusenje od Drkojani.

Garant e vo Skudrinje da lobira za vlez vo NATO.

No, ne e kaj mene.

Член од
27 ноември 2005
Мислења
648
Поени од реакции
7
Клоци на педерасот после Букурешт. Грујо сине, удри го еби му мајката. Ако не, ние ќе го средиме, заедно со веќе напишаните на списокот.
Sto ima Gvujo da mu udri, toj taka mu naredi. Milosov e minister vo vladata na Gvujo

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Името ни го продадоа кирче,бранче,љубомир,и денко,овие наши предавници сите ги знаеме убаво.

Но доколку новите,т.е.владата на Груески ја потврди оваа продажба (што сум оптимист,дека нема да направи ваква глупост,заради доброто на Македонија)знае и самиот што го чека него и другите што ке бидат замешани во ова сценарио.

Sebastian

Too weird to live, too rare to die
Член од
26 јануари 2007
Мислења
606
Поени од реакции
9
Petelot uste ne kukurikal da ja najavi zorata, a Branko veke tret pat, kako Sv. Petar od Isus, se otkaza od ustavnoto ime izjavuvajki deka e prifatliva dodavka, pridavka ili nastavka.

Ajde sega, sto se toa implicira?
:eek:ftopic: Свети Петар се откажал од Исус???

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Јуда има членска од СДСМ :hihi:

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Томее! Не ставај равенство помеѓу тоа што би се договорило и ФИРОМ. Затоа што Фиром е за ,,некои,, меѓународни организации. Под полно други сме примени и под нашето име. Друго, 123 земји не признаа под уставното име.

Е сега, со новиот предлог се тоа што е било во наша полза ќе ни го земат! Затоа што ова е меѓународно име за целокупна комуникација. И овија денови сите медиуми сакат да наведат демак несакаме да го смениме ФИРОМ, што не е точно. Меѓутоа има многу голем разлика! еден процес од 18 години треба пак да го вратиме и тија земји пак треба да го ревидираат името. Т.е. ќе не признаат под новото место под нашето. Ова значи дека уставното име ќе ни биде само за дома. Другите сите што не признале под уставното ќе треба да го ревидираат својот став.

Освен тоа, ниедна друга земја нема веќе никогаш да не признае како Македонија туку ќе го користат исклучиво новото име.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Ти во името на чија земја излегуваш со вакви сигурни ставови?

Член од
14 јули 2005
Мислења
1.428
Поени од реакции
43
Koga Garo laese,site velea deka mjauka:

Македонија не отфрла поширока промена која ќе го вклучува името за користење во меѓународните организации, изјави за агенцијата „Асошиејтед прес“ министерот Антонио Милошоски.
Нели прочита што пишува Та Неа? Асошиетед Прес ги објавува “изјавите“ на Милошов уште пред да му ги дадат нему да ги погледне и да ги потпише. Слепец со тапија. Да го бараа на конкурс, не ќе го најдеа ваков...

Kajgana Shop

На врв Bottom