Борба за позиција

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Леандро мори Леандро, ама си погана на тоа јазичето:)
Е па има и околу мене многу спонзоруши, летоска налетав на еден така добро опишан пар, типката имаше манекенски изглед, висока, згодна но за жал мораше да биде поднаведната за да го слуша дедото што го држеше под рака, со стомакот едно метро пред него...Мислам, се згрозив, се грозеа сите што ги заприметуваа, а таа "гордо" чекореше по калдрмата ...

Добро бе Тамарче до толку не ти е јасно дека не му е гајле што и како некоја мисли, се додека ја ебе?
Мислиш дека некое машко кое придобило девојка на овој начин ја гледа истата како личност?
Исто, да не си во заблуда со мислењето дека за сите луѓе сексот исто значи? И дека е резултат на исти емоции и степен на ум?

E taka de. :D

За да одговориш на темава:
а) Ако си женско треба да си спонзоруша и да немаш три чисти во главата.
б) Ако си машко треба да ги немаш ни тие три чисти, за да неможиш да сватиш дека те мрази.

У кратко.

б) Ако си машко треба да ги немаш ни тие три чисти, за да неможиш да сватиш дека те мрази.

У кратко.
Сега со новиот закон и ЛИЧНА КАРТА БАРААТ! :majmun11:

У кратко.

в) Ако си под 18 години, поарно дувај и бегај!:muh:

Пократко амин.

Не би ми било чудно да кажам дека тој што си го зема долгот од девојката баш му е гајле што мисли таа, дали нешто чувствува во моментот, дали и се гади.
Зошто?
Па типот е грд гнасен како што кажавте тој налетува на шанса да легне некоја празноглава без грам достоинство(барем според мене)а сигурно е и неспособен со нормален пристап да дојде до женско тело и те како ќе му се дига и ќе и се изнаебе на таа.
Типката ако има две чисти у главата мора да се помири дека се се почнува од нула ако сака без труд има да шири нозе и да ќути.

Nekako za devojkava ic ne mi e zal.Taa si odbrala taka ili so si drobela neka si srka.Nikoj na nisto ne ja prisilil.Aaa..slatka i e pozicijata,epaaa..Da ne treba slucajno da uziva vo seksot??Pa,pravedno e malce da strada,oti se si ima svoja cena.Ako i e previsoka,neka se otkazi ili neka najdi drug naci da ja plati.Ako misli deka postoi drug nacin,ako ne...neka si tera i neka kuti.
A gadov sto misli deka e golem dzek e za zalenje.Mislam deka ic ne mu e gajle sto i e odvraten.Toa,ama apsolutno,ic ne mu e bitno.Taa za nego e objekt,sredstvo so koe si gi leci svoite kompleksi i frustracii.Taka da,sto misli i sto cuvstvuva taa-nema vrska.

А што ќе кажете за оние што ја користат позицијата за да дофрлаат на колешките под нив,да ги викаат на семинари,да ги ѕверат како жена со очи да не виделе?Позицијата им го дозволува тоа или основната култура што ја "поседуваат"?Како би реагирале ако шефот ве викне на семинар за друштво,ви префрла за изгледот,секс елементи во муабет и сл.

Леандра, не си ми јасна. Ги направи службеничките светињи...Муабети со секс елементи се прават секогаш, без разлика женети мажени а-у...сум присуствувал кога колега и колешка од работа си мењале двд порничи, и шо...? Слободоумие...

А ако на некоја и смета таквата работа, нормално ќе пријави кај тој што е над него. Во случај да нема над него, во секое време вратите се отворени, слободно може да си излезе и да не дојде повеќе таму, туку да отиде онаму каде ќе најде пристојна работна околина каде зборовите „ебење“, „кур“ „пичка“ „блоуџаб“ и тн, се цензурирани, односно, не постојат во меѓусебната комуникација...МПЦ би била најдобрата опција...

И самиот имам учествувано во dirty talk со колешки, па никому немало штета...Незнам што е толку голем проблем тоа...

Муабет меѓу колеги е една работа,муабет со претпоставен е друга работа.Секс муабети се секојдневие,без нив ќе се умре на работа.Муабетот ми е што ако шефот ударно провоцира жени во фирмата,он е последен во хиерархијата,нема на кого да сугерираш,освен да глумиш дека не си слушнал или не си приметил.Како со овие да се справиш?
Ти трн како почна со напуштањево,ко на секој чекор работа да те чека од соништата:pos2:

Муабетот ми е што ако шефот ударно провоцира жени во фирмата,он е последен во хиерархијата,нема на кого да сугерираш,освен да глумиш дека не си слушнал или не си приметил.Како со овие да се справиш?
За тоа постои психологија...за да не испаднеш кучка(хипотетички), онаа што ќе биде „единствената која зема здраво за готово што ќе каже шефот“, постои литература за тоа како да се справиш со нападниот шеф, а притоа тој да излезе магаре, и самиот да се повлече од срам од понатамошни такви испади...Неповрзано, тука понекад, и контрадикторноста на Марфи успева :)

DONT GET RAPED BY YOUR HORNY LITTLE BOSS (FOR DUMMIES)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom