Тоа се факти кој директно укажуваат која страна ја завземаат Албанците на Балканот.Е па не може така педерски,да се учествува во власта Македонска и да се работи против приемот на Македонија во НАТО и ЕУ.Токму затоа не треба ни Косово да биде признато и с-рамковниот договор да се прогласи за ништавен документ.Доколку Албанците се против тоа нека си потпишат еден таков документ со Грците и нека си го спроведат каде сакаат,кога очигледно не им се допаѓа овде во Македонија.
Факт, Бакојани во Тирана.
Факт, Тирана се спрема за покана во НАТО.
Прашање. Шо има да ги заболе Тирана, за статусот на Р. Македонија кога и самата е во истата трка?
Е сега. Ти што викаш дека косово било не било признаено, па вака па така, тинтири минтири, баш поради тоа, Македонија е во ваква состојба како што си е денес. Сеирџии мајку му га јебем. Абе гледајте си го дворот, не гледајте кој кај кого отишол на гости. Од внатре не ебат. Не од надвор.
Што се тиче на тие од надвор, не за к*рово здравје го изградија Пентагон на сред Скопје. Тоа ваљда нешто значи. Ај ја глуп. Не знам. Размисли. НИЕ сме тие што не знаеме да играме карти. Не знаеме да приметиме кога противникот ни блефира. Цел државен врв се уплаши, леле мајко ВЕТО, а на сите нас ни е повеќе од јасно дека ВЕТО ако стават грците самоубиство си праат. Не си крив ти, некако не си успеал Ротшилд и Рокфелер да ги уклопиш во приказнава, па не ти е јасно ништо без нив.
@ Световид. 'sup homeo. Читај подобро. /target Сарказам. /Laugh.
@ Garfield. Ту мајката, и ти си запнал со таа Илирида ебаго..нејсе ај, ќе ја праиме чим толку ни ја наметнувате. По грб на Македонија ако ништо друго. Само што Илирида на некој начин и ден денеска си постои. Граници нема да ни требаат, за да не наебеме, вака е подобро.
Него, Гарфилде, кај ми беше муабетот. Со оглед на тоа дека мислев дека знам кој си и што си, а сигурен сум, дека колку што ме служи меморијата, со тебе имам пиено кафе на Кеј, и со оглед на тоа што работиш, мислев дека подобро ќе ги разбереш политичкиве игри на нашиве славни политичари. Изгледа грешев...и ти пропагираш некои си заговори, илириди...псссс.
Мене пак се ми изгледа ко да е масло на самите Груевски и Тачи. Зашто, дали оправдано, не би знаел. Ти би требало да знаеш.
Ако паметно се изигра потегов до крај, можеме да бидеме победници. Ако се лизнат, наебавме.
Изгледа ќе да е второто.
ајрлија нека ни е.