Широка владина коалиција за влез на Македонија во НАТО

Член од
27 ноември 2005
Мислења
648
Поени од реакции
7
Не треба да има широка коалиција, Гвујо и Тачи самите нека платат за последиците.

Член од
14 јули 2005
Мислења
1.428
Поени од реакции
43
Мене искрено од мазохистички сапект ми се прави ќеифот шо Грујо и Тачи и го начукаа на оној асексуален фриказоид шеќерлемска која нема да може да сере за предавства ако е и самата бутната у “широка“ влада, нели? А од друг аспект мил мој, за мене е најприфатлива широка коалиција за кога ќе ги кољаме, ако не предадат, да не му се мислиме кој е крив или не. Вака ќе биде лесно: сите до еден под нож!!!
:eek:lee:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не треба да има широка коалиција, Гвујо и Тачи самите нека платат за последиците.
А бе човеку, последиците ние ќе ги трпиме,нема они.
Најмалку што треба во овие моменти е државна т.е политичка криза.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Види вака Мирославе. Треба да бидеш глуп ко ноќ да не видиш дека сево ова е намештаљка! Сосема друго прашање е дали ние Македонците ќе го проголтаме сето ова. А пропо албанскиот елемент у државава и нивното држење у целава ситуација, читај колегава шо вика:

Се ми се чини дека нашите драги дваес процентни се поусрани од целава ситуација! Некако на ДУИ не им се влага у влада! Но да се вратам јас на играта на Грујо и Тачи. Кисинџер еднаш има кажано дека “ништо во (меѓународната) политика не се случува случајно, а ако нешто и се случи случајно, тоа е затоа што така било планирано“ Ти текнува? Мене искрено од мазохистички сапект ми се прави ќеифот шо Грујо и Тачи и го начукаа на оној асексуален фриказоид шеќерлемска која нема да може да сере за предавства ако е и самата бутната у “широка“ влада, нели? А од друг аспект мил мој, за мене е најприфатлива широка коалиција за кога ќе ги кољаме, ако не предадат, да не му се мислиме кој е крив или не. Вака ќе биде лесно: сите до еден под нож!!!

Асексуален фриказоид. Светко страјкс аген.

Мисе допаѓа што почна да размислуваш и ти за тоцила и оштрење на ножојте.

Кубур и кама се бакнуваше во времето на прадедо ми Пере Тошев. За ако згрешиш или кубурот или камата да ти пресудат.

Јас го чувам ножот од другиот ми прадедо Нуне Црниот, со кој му пресудил на предавникот Ставре Лајното, на сред Прилеп, зошто го предал Турунџе.
Рѓосан е, ама појќе боли со него.

А широката? Најубо да ја нема, за да нема предавство.
Но, тогај да не излезе војвода Грујо како башмакедонец што не го дал името и попил вето? Оти не ќе да е така за оној кој не е слеп при очи и глув при уши.

Ќе да треба колење и без широката, се ми се чини.
Се под нож, за предавство со намера. Комплет политичка гарнитура.
ние нашите, принц и тие како него, неговите. за да не се караме после дека сме се клале на меѓуетничка. Вака секој свој и после тераме наново.

П.С. Виде мејлот Световиде?

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Па никој не сака само врз својот грб да превземе промена на име.Доколку тоа го направи сам тој си заминува засекогаш од политичката сцена,а богами можно е и од овој свет.Токму затоа се прават обиди како со с-рамковниот,одговорноста да ја превземат повеќе политички субјекти,со што би имале шанси за друг пат да можат да се кандидираат на некакви избори.Во секој случај САД и ЕУ многу побргу ќе ја нурнат владата на Гвујо,Шеќерка или Рампе од Прилеп одколку на Караманли,Дора или Папандреу.
Сепак Македонија мора да влезе во НАТО,ако не сака милом,тогаш ќе не пикнат силум.Картата е скроена малку пред ние и да помислиме на некакво членство.Големите се свесни за ептен важната стратегијска положба која ја имаме,и точно знаат дека Грција без Македонија е само еден обичен камењарник,но не би сакале сите да ги видат како пак употребуваат Напалм или нешто поново врз Македонците,па затоа се натегаат,се убедуваат со неколкумина политички глаучи во земјава ветувајќи дека ќе им исполнат по некоја лична желба одкако овие успешно ќе ја изиграат улогата на Предатор во најновиот филм на Балканот.
А овој скоро 2 милиони народ(без Албанци),мора да биде веќе пресметана колатерална штета,која треба да биде и задоволна што ја оставиле да се шета во Трлото односно Гетото наменето и замислено токму за нив.:toe:

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Ооо синови македонски. О форумски патриоти. Во МАКЕДОНИЈА гори...името ни го менуваат. Вратете се дома, не туку мрчете од туѓина. Ќе се тепаме ќе се кољиме, че се пукаме...ама во Македонија, не може прекуокеански да се пукаме. Дојдете дома синови македонски. На Македонија сте и потребни.

Сердар мило...Свиден барем беше забавен за око..Мирољубив ти на бато...а на секој ебан пост имаш навреди кој албанците во глобала. Кога некој после ќе те повика тебе, се оградуваш демек кон Албанците било тоа, а албанците биле мирни. Душичка...сам себе го убијал.

Иначе, што се однесува до темава...дечки, кој сака нека кидне, кој сака нека војува...али името курбан е ставено. Знам, знаааам дека албанците пак се криви. Секогаш албанците биле криви. Немајте гајле, горномакедонци.

Како беше тоа? За многаја лета? или така нешто?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Rajmz, ne jadi ekskrementi. ne vikale vardarska banovina, Juzna Srbija, ke ne vikaat kako inaku, ama eden den, pak, jasno i glasno ke bide kazano, Makedonija e edna, makedonsko ime nema da zagine.

Od tugjina se doagja doma. sega e lesno barem. ne s ejava na konj, ami se leta so avion.
Od smrt ne se vraka.

Rece li nekoj deka tebe i vas ke ve koleme.

Ve povikavme vie svojte, nie nasite predajnici da gi iskoleme za da moze konecno da se gradi ko sto treba drzavata.

Ama mora da se najde eden ko tebe da lae.

На многаја лета било и ќе биде.

Дали тебе ќе биде е прашање на избор. Бирај умно!

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Jebi ga rymz i gornomakedoncite se MAKEDONCI....albancite toa nikogas ne mozat da bidat :)
...a nie gornite............. ke si se dogovorime nie so dolnomakedoncite i so onie od istok i zapad pa ke napravime GOLEMOMAKEDONCI na zaebano mesto sred Evropa......sto praite togas site vie Albanci,Grci,Srbi...Bugari i ostanata pretenciozna boranija :)

Macore mrzliv ...batali veke patetika...sega se kuti i se dela....

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
Ооо синови македонски. О форумски патриоти. Во МАКЕДОНИЈА гори...името ни го менуваат. Вратете се дома, не туку мрчете од туѓина. Ќе се тепаме ќе се кољиме, че се пукаме...ама во Македонија, не може прекуокеански да се пукаме. Дојдете дома синови македонски. На Македонија сте и потребни.

Сердар мило...Свиден барем беше забавен за око..Мирољубив ти на бато...а на секој ебан пост имаш навреди кој албанците во глобала. Кога некој после ќе те повика тебе, се оградуваш демек кон Албанците било тоа, а албанците биле мирни. Душичка...сам себе го убијал.

Иначе, што се однесува до темава...дечки, кој сака нека кидне, кој сака нека војува...али името курбан е ставено. Знам, знаааам дека албанците пак се криви. Секогаш албанците биле криви. Немајте гајле, горномакедонци.

Како беше тоа? За многаја лета? или така нешто?
Yo rymz, 'sap dawg? И ти викаш името курбан е ставено, а? Не знам, може и да е така. Ќе видиме следниве денови. Инаку вие албанците многу сте ми смешни вака шо ве гледам се понашате ко мува да не ве лази. Не ви текнува дека сме во исти кош? Туку дајте вие некој коментар за “излезот“ на Тачи од влада! Доста само сеирите од страна оти работата не ви оди толку добро и вам за да сеирите! А шо се однесува до горномакедонци... па тоа е ваљда уше еден термин како вардарци, долномакедонци = егејци итн. Ама пак сме Македонци. Патем мајка ми е долномакедонка, татко ми е горномакедонец, па би рекол тоа мене ме прави токму Македонец, а? :)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Арни се тие, цекаат кризата која е фингирана да излезе од колосек и да пробаат Иљирида да ја воспостават преку војна во МК.

или грешам Рајмз??

П.С. Светко виде ли мејлот бе? Се изнасмеа?

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Да бе,остајте ова ситнава боранија ко румзов ние да ја средиме со вакви факти:
Министерката за надворешни работи на Грција, Дора Бакојани, на 20 март ќе ја посети Тирана, каде ќе се сретне со државниот врв на Албанија.
Се уште офицјално не се знае за кои прашања ќе се разговара, но бидејќи посетата е на само неколку дена пред самитот на НАТО се претпоставува дека тема на разговорот ќе биде членството на Албанија, Македонија и Хрватска во Алијансата.
“Во меѓуврене Грција и се заканува на Македонија дека ќе стави вето за прием во НАТО, ако не се најди решение за името до самитот во Букурешт. Од дипоматски извори на Грција се дознава дека ќе се разговара и за прашањето за Косово и другите проблеми во реонот“, објави албанската телевизија А1.

Тоа се факти кој директно укажуваат која страна ја завземаат Албанците на Балканот.Е па не може така педерски,да се учествува во власта Македонска и да се работи против приемот на Македонија во НАТО и ЕУ.Токму затоа не треба ни Косово да биде признато и с-рамковниот договор да се прогласи за ништавен документ.Доколку Албанците се против тоа нека си потпишат еден таков документ со Грците и нека си го спроведат каде сакаат,кога очигледно не им се допаѓа овде во Македонија.

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
Арни се тие, цекаат кризата која е фингирана да излезе од колосек и да пробаат Иљирида да ја воспостават преку војна во МК.

или грешам Рајмз??

П.С. Светко виде ли мејлот бе? Се изнасмеа?
Тешко! Овојпат Македонските паравојски се спремни. Колку да не кажат оти не сум ги предупредил!

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Гледам вести и ми се сере. Убаво ни ја скроиле капата.

Каква психолошка војна е ова, криза, влада, име...на обичниот Македонец треба да му пукне мозокот и да прифати се, само за да не слуша глупости.

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
читаш погрешна тема, Дарко :)

нека си ебат мајката тоа продадените, нека им суди Бог, а можи и неокј овоземен

требаш со умни идеи на друга :)

Kajgana Shop

На врв Bottom